13 Μαρτίου 2017

Αγώνας χόκεϊ τελείωσε μετά από 8,5 ώρες -Επαιξαν 8 παρατάσεις, έτρωγαν πίτσα για να αντέξουν [βίντεο]

Οταν οι παίκτες δύο νορβηγικών ομάδων χόκεϊ επί πάγου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα δεν πίστευαν ότι τους έβρισκε εκεί το ξημέρωμα.

Κι όμως, αυτό έγινε στην αναμέτρηση μεταξύ Storhamar Dragons και Sparta Warriors, για τα πλέι οφ του νορβηγικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε περίπου 8,5 ώρες από την έναρξή τους και οι παίκτες έπαιξαν 8 παρατάσεις! Σύμφωνα με το Associated Press, η αναμέτρηση έσπασε το ρεκόρ για τον αγώνα μεγαλύτερης διάρκειας σε χόκεϊ επί πάγου.

Επειτα από 217 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αγωνιστικού χρόνου, ο Γιοακίμ Γένσεν ήταν αυτός που τους... λύτρωσε τελικά. Σκόραρε και έδωσε στους Storhamar Dragons τη νίκη με 2-1, στις 2:32 τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Ο αγώνας ήταν τόσο εξαντλητικός, που οι παίκτες έτρωγαν πίτσα και μακαρονάδες στα διαλείμματα, προκειμένου να έχουν ενέργεια. Ομως, μόλις που θα προλάβουν να ξεκουραστούν. Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες το βράδυ της Τρίτης.

Ισως για αυτό ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης βιαζόταν να πάει να κοιμηθεί. «Ανυπομονώ να γυρίσω στο σπίτι μου και να πέσω στο κρεβάτι», δήλωσε ο Γένσεν στον νορβηγικό τηλεοπτικό σταθμό TV2.


ΡΟΥΛΑ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
iefimerida.gr