Τρόμος! Έβλεπαν κύματα 9 μέτρων χτυπούν το κρουαζιερόπλοιο [vid]

Ένα νέο video από την τρομακτική στιγμή που κύματα ύψους εννέα μέτρων χτυπούν το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Royal Caribbean ήρθε στο φως πριν από λίγες μέρες. Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν το κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε τυφώνα και αναγκάστηκε να γυρίσει στο Νιου Τζέρσεϊ λίγο αφού είχε ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Φλόριντα.
Μέσα στο πλοίο βρίσκονταν 4.500 επιβάτες και 1.600 μέλη του πληρώματος. Προορισμός ήταν το λιμάνι του Κανάβεραλ στη Φλόριντα αλλά η κακοκαιρία χάλασε τα σχέδια όλων. Πριν δυο μέρες, ένας από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ο Stephen J Burke, ανέβασε στους λογαριασμούς του στο Reddit και στο YouTube ένα νέο σοκαριστικό video.


Φαίνεται ένας από τους επιβάτες να βλέπει εκστασιασμένος τα κύματα να χτυπούν το πλοίο και να λέει: «Μένουμε σε μια θέση, ελπίζοντας να μην πεθάνουμε». Ο φίλος του, ακούγεται να λέει: «Ο Χριστός, φίλε! Είμαστε κάτω από το νερό».

Δείτε το video σοκ μέσα από το πλοίο τη στιγμή της καταιγίδας


Από τους ανέμους των 193 χλμ/ώρα και κύματα 9 μέτρων να χτυπούν σχεδόν όλη τη νύχτα το πλοίο, τραυματίστηκαν τέσσερις επιβάτες, ενώ προκλήθηκαν και σημαντικές ζημιές στο κατάστρωμα και άλλους χώρους του κρουαζιερόπλοιου. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, το πλοίο έγερνε τουλάχιστον κατά 45 μοίρες!
Μετά το τρομακτικό περιστατικό της 7ης Φεβρουαρίου 2016, η πλοιοκτήτρια εταιρία όχι μόνο αποζημίωσε πλήρως τους επιβάτες αλλά τους προσέφερε και εκπτώσεις και για μελλοντικά ταξίδια.


Πηγή: Daily Mail
Τρόμος! Έβλεπαν κύματα 9 μέτρων χτυπούν το κρουαζιερόπλοιο [vid] Τρόμος! Έβλεπαν κύματα 9 μέτρων χτυπούν το κρουαζιερόπλοιο [vid] Reviewed by Dexi Extrem on 21:39 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: