Η Πάμελα Αντερσον υποστηρίζει (προεκλογικό) ΣΥΡΙΖΑ Γαλλίας ... δηλ. τον νεοκομμουνιστή υποψήφιο Μελανσόν

Η Πάμελα Αντερσον, η ζωόφιλη ακτιβίστρια, εκδήλωσε την υποστήριξή της στον γάλλο υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, νεοκομμουνιστή Ζαν Λικ Μελανσόν, μέσω του σάιτ του Ιδρύματός της.


Σε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Ασάνζ, ο Μελανσόν και τα ζώα», η Πάμελα παρουσιάζει τον γάλλο νεοκομμουνιστή ως «τον πιο πιστό φίλο των ζώων, πρωταθλητή της κλιματικής αλλαγής και έναν πεπεισμένο οπαδό της δικαιοσύνης για όλους».
Προφανώς, ο δεσμός της με τον Τζούλιαν Ασάνζ έπεισε την κοσμική σταρ να στηρίξει τον ρωσόφιλο Μελανσόν: «Mister Μελανσόν για πρόεδρο! Σας παρακαλώ», έγραψε.
Πολλές διεθνείς προσωπικότητες στηρίζουν την υποψηφιότητα Μελανσόν. Ο αμερικανός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι ή οι ηθοποιοί Μαρκ Ρούφαλο και Ντάνι Κλόβερ κυκλοφόρησαν κείμενο υποστήριξης και κάλεσαν τους γάλλους ψηφοφόρους να ενωθούν «πίσω από τον υποψήφιο της Αριστεράς που ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις».
Η Πάμελα Αντερσον υποστηρίζει (προεκλογικό) ΣΥΡΙΖΑ Γαλλίας ... δηλ. τον νεοκομμουνιστή υποψήφιο Μελανσόν Η Πάμελα Αντερσον υποστηρίζει (προεκλογικό) ΣΥΡΙΖΑ Γαλλίας ... δηλ. τον νεοκομμουνιστή υποψήφιο Μελανσόν Reviewed by Dexi Extrem on 15:32 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: