19 Απριλίου 2017

Βίντεο: Καλλονή blogger απαρνήθηκε το ξυράφι κι έγινε viral επιδεικνύοντας... τις τρίχες της

Το βίντεο όπου εξηγεί τη φιλοσοφία της έχει συγκεντρώσει πάνω από 422.000 views

Οι μέρες που η blogger και υπέρμαχος της υγιεινής ζωής Morgan Mikenas έδινε μια περιουσία σε ξυράφια και κρέμες αποτρίχωσης είναι πλέον παρελθόν.

Η γοητευτική κοπέλα, που έχει πάνω από 40.000 ακόλουθους στο Instagram, μπορεί επίσης να ασχολείται πλέον περισσότερη ώρα με το blog της και τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος; Ο ελεύθερος χρόνος της έχει αυξηθεί κατακόρυφα εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην... άνιση μάχη της με τις τρίχες και να αποδεχθεί το σώμα της όπως ακριβώς είναι: τριχωτό και ωραίο!


Για του λόγου το αληθές, η όμορφη νεαρή δεν διστάζει να ανεβάσει φωτογραφίες με τα τριχωτά πόδια και τις μασχάλες της στο Instagram, προτρέποντας και άλλες συνομήλικες κοπέλες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της και να επαναστατήσουν κατά της τυρρανίας του ξυραφιού, υιοθετώντας ένα τελείως φυσικό πρότυπο ομορφιάς.


Το βίντεο όπου η Mikenas εξηγεί τη φιλοσοφία της και ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να ακολουθήσει το παράδειγμά της έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 420.000 views. «Δεν προσπαθώ να πείσω όλη την ανθρωπότητα να σταματήσει να ξυρίζεται. Απλώς θέλω να εμπνεύσω τις γυναίκες να κάνουν αυτό που τους ταιριάζει, αυτό που τις κάνει να νιώθουν άνετα», αναφέρει χαρακτηριστικά η χαριτωμένη blogger.


Δείτε το βίντεο



Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ