20 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Survivor: Σκληρή μάχη για το αρνί! Ποιοι το κέρδισαν; Έπαθε πανικό η Λάουρα Νάργες! Κατέρρευσε πριν ξεκινήσει την κούρσα!

Απογοήτευση για την ήττα...

Οι δυο ομάδες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους όταν είδαν το έπαθλο του αγωνίσματος. Μέρες που ήταν... έπρεπε να το γιορτάσουν αλά ελληνικά. Ποια ομάδα έφαγε το αρνί;


Απογοήτευση για την ομάδα των Διασήμων, η οποία έχασε το πασχαλινό έπαθλο του Survivor.
Οι Μαχητές μπήκαν με το δεξί σε αυτό τον αγώνα επάθλου του Survivor, σημειώνοντας απανωτές νίκες. Έχοντας πλέον και τον Μάριο Ιωαννίδη στην ομάδα τους ξανά, αναπτερώθηκε το ηθικό τους και μπήκαν δυνατά στα αγωνίσματα και κατάφεραν να κλείσουν τον αγώνα με νίκη 10 – 4 απέναντι στους Διάσημους.


Το έπαθλο ήταν άκρως εορταστικό… αρνί και μπύρες για να τηρηθούν τα έθιμα! Οι Διάσημοι ωστόσο, δεν έκρυψαν την απογοήτευση τους για αυτή την ήττα…


Έπαθε πανικό η Λάουρα Νάργες! Κατέρρευσε πριν ξεκινήσει την κούρσα!  

Μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Λάουρα Νάργες στον αγώνα επάθλου του Survivor! Ξέσπασε σε κλάματα και έπαιρνε βαθιές ανάσες...
Η Λάουρα Νάργες δεν έκρυψε το άγχος της, ήδη βλέποντας από μακριά την πίστα για τον αγώνα επάθλου στο Survivor. «Βλέπω την πίστα και με αγχώνει. Μου θυμίζει τα…» έλεγε στον Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος προσπαθούσε να την ηρεμήσει, διαβεβαιώνοντας την πως αν δεν μπορεί θα πήγαινε να την πιάσει.

Η ομάδα προσπαθούσε να την εμψυχώσει, ωστόσο η Λάουρα ανέβηκε στην εξέδρα τρέμοντας. Η παίκτρια των Διασήμων δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει την υψοφοβία της και τόσο η Ελισάβετ, όσο και η Ευρυδίκη με τον Κώστα Κοκκινάκη έτρεξαν για να την βοηθήσουν να ηρεμήσει και να την κατεβάσουν καθώς εκείνη έπαιρνε βαθιές ανάσες.


Ο Μάριος Ιωαννίδης κέρδισε τον πρώτο του αγώνα μετά το τροχαίο!  

Ο Μάριος Ιωαννίδης μετά από δύο μόλις εβδομάδες αγωνίστηκε ξανά στο Survivor!
Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο ένας από τους δύο παίκτες του Survivor, οι οποίοι χτύπησαν σοβαρότερα στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στον Άγιο Δομίνικο. Ο τραυματισμός του απαιτούσε περίπου ένα μήνα νοσηλείας, ωστόσο εκείνος ξεπέρασε τον εαυτό του και επέστρεψε στην παραλία των Μαχητών μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες.

Το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την επιστροφή του στο χώρο των αγωνισμάτων, αλλά και τη νίκη του! Μπορεί ο στίβος της μάχης να ήταν δύσκολος, αφού απαιτούσε και πτώση στο νερό και κολύμπι, ωστόσο ο Μάριος Ιωαννίδης κατάφερε να φέρει νίκες στην ομάδα του.

Δείτε τον πρώτο του αγώνα απέναντι στον Λάμπρο Χούτο!