07 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ! Πολάκης: Το ΚΕΕΛΠΝΟ έφαγε εκατ. και έχει βγάλει μια παχιά μ@λακία

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Παύλος Πολάκης για τις διαμαρτυρίες μερίδας συνδικαλιστών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Τρίκαλα το Σάββατο.

Ο Αναπληρωτής υπουργός σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο Τρικάλων, εξήρε το κυβερνητικό έργο στον Τομέα της Υγείας ενώ δεσμεύτηκε ότι επί μέρους προβλήματα θα λυθούν.




Στη συνέχεια επιτέθηκε στους συνδικαλιστές και μίλησε για “παλαιό κατεστημένο”, που “βάσταγε το φανάρι στον Γεωργιάδη και το Βορίδη” που έχασαν τη δυνατότητα συναλλαγής με την εξουσία και γι αυτό τώρα διαμαρτύρονται.

“Αν είχαν βγάλει τις μισές ανακοινώσεις και είχαν κάνει τις μισές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια των πρώτων μνημονιακών χρόνων ίσως να μη φτάναμε εδώ” είπε ο Παύλος Πολάκης.

Φωτογραφίζοντας την ΠΟΕΔΗΝ ο Αναπληρωτής Υπουργός μίλησε για κινητοποιήσεις - καρναβάλι με 15-20 συνδικαλιστές, μπαλόνια και μουλάρια, χωρίς τη συμμετοχή εργαζομένων. “Λέμε όχι στη διατήρηση προνομίων μιας κάστας του παρελθόντος”, κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας τέλος για το ΚΕΕΛΠΝΟ είπε ότι" έφαγε 4-5 εκατομμύρια" για τις δηλώσεις του υγειονομικού χάρτη και έβγαλε “μια παχιά... μ@λακία”.


πηγή βίντεο: trikalaola