Τσιρώνης για το Ελληνικό: Ποτέ δεν ήταν δάσος για τους οικολόγους

Αλαλούμ επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο αναφορικά με την επένδυση του Ελληνικού. Λίγες ώρες μετά την απόφαση του Δασάρχη Πειραιά ότι στο Ελληνικό υπάρχει δάσος 35 στρεμμάτων μπλοκάροντας έτσι το ξεκίνημα των όποιων εργασιών, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης πήρε σαφέστατες αποστάσεις δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «στο Ελληνικό δεν υπάρχει δάσος».


Μιλώντας ο κ. Τσιρώνης στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά ανέφερε συγκεκριμένα, «ποτέ δεν είπε το οικολογικό κίνημα ότι ήταν δάσος στο Ελληνικό».

Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι ο ίδιος αμφισβητεί την επένδυση, δείχνοντας το πως βλέπουν τα κυβερνητικά στελέχη αυτη την επένδυση που θα φέρι 70,000 θέσεις εργασίας. Είπε συγκεκριμένα, «την επένδυση αμφισβητώ», γιατί θα πουληθούν στην Αττική 3,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα.

Υποστήριξε δε πως η απόφαση του Δασάρχη οφείλεται στο ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν δασικούς χάρτες τους οποίους φτιάχνει τώρα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.lykavitos.gr/archives/461157
Τσιρώνης για το Ελληνικό: Ποτέ δεν ήταν δάσος για τους οικολόγους Τσιρώνης για το Ελληνικό: Ποτέ δεν ήταν δάσος για τους οικολόγους Reviewed by Dexi Extrem on 18:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: