Σύζυγος υπουργού του ΠΑΣΟΚ στις λίστες μισθοδοσίας του ΔΟΛ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Η σύζυγος πρώην – κορυφαίου, υπουργού του ΠΑΣΟΚ που συχνά πυκνά απασχολεί ακόμη και σήμερα με τις αντιδραστικές δηλώσεις του τα ΜΜΕ και εγκαλεί τον ελληνικό λαό για τη χρεοκοπία της χώρας απολαμβάνει μια από τις δεκάδες αργομισθίες του ΔΟΛ που αποκαλύφθηκαν με τη μεταβίβαση του οργανισμού!

Δυστυχώς η ελληνική γλώσσα που θεωρείται από τις πιο πλούσιες, αποδεικνύεται εξαιρετικά φτωχή για να περιγράψει το θράσος και τη χυδαιότητα μεγάλου μέρους του πολιτικού προσωπικού αυτής της χώρας που επί εφτά χρόνια δεν έχει σταματήσει να μετράει πληγές!

Η σύζυγος λοιπόν της πρώην υπουργάρας του ΠΑΣΟΚ που μιλάει μονίμως με το δάχτυλο σηκωμένο… για πολλά χρόνια, όπως αποδεικνύεται, απολαμβάνει έναν παχυλό μισθό, χωρίς να έχει περάσει ούτε μια φορά την πόρτα της Μιχαλακοπούλου!

Και για να μη γίνει καμία παρεξήγηση, η κυρία υπουργού δεν δουλεύει από το σπίτι και στέλνει τα κομμάτια της! Καμία σχέση! Η κυρία του κυρίου που όπου σταθεί και όπου βρεθεί, βρίζει τον ελληνικό λαό και τον Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει δουλέψει ποτέ ως δημοσιογράφος στα έντυπα του ΔΟΛ, αλλά παρόλα αυτά το όνομά της (και μάλιστα το πατρικό της) είναι κανονικά καταχωρημένο στις λίστες μισθοδοσίας!

Βεβαίως δεν είναι η μοναδική, υπάρχουν πολλά ακόμη μπουμπούκια στις περιβόητες λίστες… που εξηγούν πολλά για την πορεία του οργανισμού, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά!

Πηγή enimerosi24.gr

ΔΕ: Φαντάζομαι καταλάβατε ότι υπονοεί τον Πάγκαλο.... βέβαια αν κρίνω από το ύφος και τον καταλογισμό του εγκλήματος "βρίζει τον Τσίπρα" η ΣΥΡΙΖΟσελίδα μπορεί να πετάει και λάσπη
Σύζυγος υπουργού του ΠΑΣΟΚ στις λίστες μισθοδοσίας του ΔΟΛ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Σύζυγος υπουργού του ΠΑΣΟΚ στις λίστες μισθοδοσίας του ΔΟΛ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Reviewed by Dexi Extrem on 20:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: