12 Ιουνίου 2017

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο της… πολυτέλειας;


-Σπαλιάρας: «Δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου όταν έφυγε ο Μπο»  
-“Καρφί” Αγγελόπουλου σε Χρανιώτη κατά Σπαλιάρα! «Να μας λείπουν αυτές…»
-Δύσκολο βράδυ για τους Διάσημους! Η αποχώρηση του Μπο επηρέασε το κλίμα  


Πανηγύρια στη μία πλευρά, στεναχώρια στην άλλη για την απώλεια του επάθλου!

Στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν σκληρά για ένα πολύ ωραίο έπαθλο. Η νικήτρια ομάδα θα έφευγε με ιδιωτικό τζετ και θα πήγαινε σε μία από τις ωραιότερες περιοχές του Αγίου Δομίνικου, όπου και θα περνούσε μια υπέροχη μέρα σε μια πολυτελέστατη βίλα.


Εκεί, οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο και να περιποιηθούν τον εαυτό τους, ενώ φυσικά θα έτρωγαν κι ένα υπέροχο γεύμα. Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν τρεις εναντίον τριών, κάτι που ήταν ιδιαίτερα κουραστικό για τους παίκτες.


Οι Μαχητές, τελικά, ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη στο αγώνισμα του Survivor με 10-7.





“Καρφί” Αγγελόπουλου σε Χρανιώτη κατά Σπαλιάρα! «Να μας λείπουν αυτές…»

Δείτε τι συνέβη μεταξύ Ντάνου και Χραν πριν ξεκινήσει το αγώνισμα!

Το σημερινό έπαθλο στο αγώνισμα του Survivor αφορούσε γι’ ακόμα μία φορά ανέσεις και καθαριότητα για τους παίκτες. Οι νικητές θα περνούσαν μία ολόκληρη μέρα σε μια πολυτελή βίλα, όπου θα είχαν την ευκαιρία να πλυθούν, να… σενιαριστούν και φυσικά να απολαύσουν ένα υπέροχο γεύμα.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε την φράση “πάμε να πλυθούμε”, κάτι που δεν άρεσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος, μάλιστα, φάνηκε να εκνευρίζεται κι έριξε στον Χρανιώτη “καρφί” κατά του Σπαλιάρα.

Δείτε τι συνέβη πριν το αγώνισμα του Survivor…


Σπαλιάρας: «Δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου όταν έφυγε ο Μπο»  

«Πιστεύω ήταν πιο δίκαιο να φύγει ο Μπο. Γιατί όχι μόνο αγωνιστικά ο Χρανιώτης υπερέχει…».
Για την αποχώρηση του Μπο από το Survivor μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος θεώρησε δίκαιο το ότι έφυγε ο γνωστός ράπερ. Τόνισε επίσης, πως ο ίδιος με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έκαναν περισσότερη παρέα και αποτελούσαν ξένο σώμα για την ομάδα των Διασήμων.

«Πιστεύω ήταν πιο δίκαιο να φύγει ο Μπο. Γιατί όχι μόνο αγωνιστικά ο Χρανιώτης υπερέχει, παρότι ο Μπο είχε βελτιωθεί, αλλά κοιτάμε τη συνολική πορεία. Αλλά γιατί νομίζω ότι στην καθημερινότητα και τη συμβίωση ήταν πιο δίκαιος ο Χρανιώτης, πιο σωστός απέναντι σε όλους, δεν έκανε πολλά πράγματα για να είναι αρεστός.

Για μένα προσωπικά επειδή είναι πιο κοντά σε μένα, ήμασταν τρία παιδιά, εγώ, ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος που αράζαμε τα βράδια στη φωτιά και ήμασταν κάπως σαν ξένο σώμα από την υπόλοιπη ομάδα, είμαι χαρούμενος που έμεινε ο Χραν και στη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Μπο νομίζω δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε στο απόσπασμα του Survivor τι είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας…


Δύσκολο βράδυ για τους Διάσημους! Η αποχώρηση του Μπο επηρέασε το κλίμα  

Τι είπαν οι τρεις παίκτες που έχουν μείνει πλέον στην ομάδα!

Η αποχώρηση του Μπο από το Survivor προκάλεσε στεναχώρια στην ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι έμειναν μόνο τρεις. Το κλίμα άλλαξε, καθώς όπως τόνισε και ο Γιώργος Χρανιώτης, ήταν ωραία που είχαν μείνει οι συγκεκριμένοι τέσσερις παίκτες και δεν το χάρηκαν όσο θα ήθελαν.

«Τρεις κι ο κούκος μείναμε. Δεν μπορώ, στεναχωριέμαι που δεν θα έχω τον Μπο δίπλα μου. Εσύ Χραν θα κοιμηθείς έξω; Έχουμε μείνει μόνο δύο άτομα μέσα στην καλύβα. Πω πω Παναγία μου, κοιμόμασταν δώδεκα. Είμαστε δύο άτομα, τρομερό», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ήμασταν ωραία οι τέσσερίς μας και δεν το χαρήκαμε», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε στο απόσπασμα από το Survivor τι ειπώθηκε στην παραλία…