ΠΧΙΩΤΙΚΙ πρόταση γάμου σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου [βίντεο]

Η Νατάσα Μποφίλιου τραγούδησε στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο των Βώρων γεμίζοντας τον χώρο με μελωδίες και τραγούδια με το κοινό να τραγουδά μαζί της και να ταξιδεύει.


Κάποια στιγμή την ώρα της συναυλίας, η τραγουδίστρια κάλεσε στη σκηνή ένα ζευγάρι, το οποίοι είχε κερδίσει μια υποτιθέμενη πρόσκληση. Ορκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «neakriti.gr».

Ο λογιστής Μπάμπης Σκουλάς γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του προσφέροντάς της δαχτυλίδι, με την ίδια να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που γίνεται. Συγκινημένη η Εφη Βασιλάκη-Δαμασκηνού είπε το «ναι», με την Νατάσα Μποφίλιο να φωνάζει: «Να μια μεγάλη αγάπη!».

Το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε και κατεβαίνοντας από τη σκηνή, φίλοι, γνωστοί, αλλά και άγνωστοι, τους σταματούσαν και τους εύχονταν τις πιο όμορφες ευχές για βίον ανθόσπαρτον, με την τραγουδίστρια να συνεχίζει τη συναυλία της.

ΠΧΙΩΤΙΚΙ πρόταση γάμου σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου [βίντεο] ΠΧΙΩΤΙΚΙ πρόταση γάμου σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 19:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: