28 Ιουλίου 2017

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ Η ΔΕΗ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ! Πάτρα: Μαχαίρωσε το γιο του επειδή δεν... πλήρωσε το ρεύμα!

Από τα χέρια του ίδιου του πατέρα του λίγο έλειψε να βρει τον θάνατο ένας 46χρονος, όταν ο ηλικιωμένος έγινε πυρ και μανία επειδή καθυστερούσε να μεριμνήσει για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που είχε κόψει η Δ.Ε.Η. στο σπίτι τους στον Άγιο Βασίλειο, το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Πάτρας!


Κατά την διάρκεια ενός ιδιαίτερα έντονου καυγά για την καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, ο 86χρονος πατέρας άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό σοβαρά τον 46χρονο γιο του! Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ωστόσο, ο 46χρονος έστειλε στον ανακριτή έγγραφο με το οποίο δήλωνε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του πατέρα του κι έτσι ο 86χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, με τους όρους να δίνει το παρών δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα αλλά και να... αλλάξει σπίτι, καθώς κατοικεί στο ίδιο κτίριο με τον γιο του, έστω και σε διαφορετικούς ορόφους!

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ