Επιστολή ΧΩΣΙΜΟ Μητσοτάκη σε Βούτση: Αδιανόητη η παρέμβασή σου για τον «Ρουβίκωνα»

Ο αρχηγός της ΝΔ έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής τονίζοντας πως «ο κατήφορος αυτός πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ανασάνει η κοινωνία και να προστατευτεί η Δημοκρατία».


Εξηγήσεις για το περιστατικό της εισβολής των μελών του «Ρουβίκωνα» στο Κοινοβούλιο ζητά με επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλή, Νίκο Βούτση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ζητά να μάθει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η σύλληψή τους και η άμεση απελευθέρωσή τους, υπογραμμίζει ότι «είναι θεσμικά αδιανόητο να προσφέρεται ανοχή τύπου “Ρουβίκωνα”, να παραβιάζουν χώρους της Βουλής, ενώ προσβλέπουν ανοιχτά στην κατάλυση του Κράτους» και ζητά να ενημερωθεί εγγράφως «με ποια αρμοδιότητα ο Πρόεδρος του νομοθετικού Σώματος παρεμβαίνει προκειμένου να ελευθερωθούν πρόσωπα που διέπραξαν αδίκημα».

Καταλήγοντας ο κ. Μητσοτάκης τονίζει: «Ο κατήφορος αυτός πρέπει να πάρει ένα τέλος για να ανασάνει η κοινωνία και να προστατευτεί η Δημοκρατία πριν οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις».Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mitsotakis-se-voutsi-thesmika-adianoiti-anochi-ston-rouvikona

Επιστολή ΧΩΣΙΜΟ Μητσοτάκη σε Βούτση: Αδιανόητη η παρέμβασή σου για τον «Ρουβίκωνα» Επιστολή ΧΩΣΙΜΟ Μητσοτάκη σε Βούτση: Αδιανόητη η παρέμβασή σου για τον «Ρουβίκωνα» Reviewed by Dexi Extrem on 7/28/2017 07:41:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: