Τι ζήτησε και τι χάρισε η δήμαρχος Καβάλας στον «αυριανό πρωθυπουργό» Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)

Με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημαρχείο της πόλης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κ. Τσανάκα αναφέρθηκε στο θέμα του κάθετου οδικού άξονα Ε61, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αναπτυξιακό εργαλείο για τον δυτικό κορμό της Περιφέρειας», στην περιμετρική της Καβάλας, στο θέμα των νέων διοδίων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στη σύνδεση του λιμανιού Φίλιππος Β’ με το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Παράλληλα η δήμαρχος Καβάλας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ για τα ζητήματα που άπτονται της αξιοποίησης εμβληματικών κτιρίων της πόλης, όπως είναι οι καπναποθήκες, το παλιό νοσοκομείο και το παλιό δικαστικό μέγαρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της Καλαμίτσας, «για την οποία παλεύουμε εδώ και 3 χρόνια απέναντι σε μια εκδικητική ΕΤΑΔ», όπως είπε η κ. Τσανάκα.

«Αν γίνουν τα παραπάνω, θα τα καταφέρουμε. Με λίγη βοήθεια και από εσάς, όταν με το καλό θα γίνεται πρωθυπουργός… Γιατί μιλάω στον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας», ανέφερε η κ. Τσανάκα.

Στη συνέχεια έδωσε στον κ. Μητσοτάκη μια σειρά από συμβολικά δώρα, όπως ένα κάδρο με το δημαρχείο Καβάλας αποτυπωμένο με υδατογραφία και έναν τόμο που αφορά στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων.Τι ζήτησε και τι χάρισε η δήμαρχος Καβάλας στον «αυριανό πρωθυπουργό» Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ) Τι ζήτησε και τι χάρισε η δήμαρχος Καβάλας στον «αυριανό πρωθυπουργό» Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ) Reviewed by Dexi Extrem on 11:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: