Βορίδηςγια Αθανασίου: Είναι σχέδιο με ενορχηστρωτή τον Τσίπρα και όργανο τον Βαξεβάνη-τι απαντά ο λασπολόγος

Ο πρωθυπουργός ενορχηστρώνει για μία ακόμη φορά ένα ολόκληρο σχέδιο για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, ήταν η απάντηση του Μάκη Βορίδηστον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη για τα ερωτήματα που έθεσε, χθες, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην αξιωματική αντιπολίτευση.


Αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε:

«Η πολιτική ουσία της υπόθεσης είναι: συκοφαντικό δημοσίευμα, που στοχεύει τον Λυμπερόπουλο και τον Αθανασίου για να γίνει, τι; Προκειμένου να έρθει μετά ο πρωθυπουργός και να πει “ποιοι μιλάνε για την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης; Αυτή είναι η Δικαιοσύνη”, ώστε αυτό να αποτελέσει την άμυνα και το ανάχωμά του ή αν θέλετε και την αντεπίθεσή του, που; Σε αυτό το οποίο είναι πραγματικό γεγονός, πια. Ποιο είναι το πραγματικό γεγονός: Ότι προσπαθούν, συστηματικά, να εκφοβίσουν, να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν τη Δικαιοσύνη και που οδηγεί, πια, την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στο να μιλά ανοιχτά για εκτροπή».

Η απάντηση του Βαξεβάνη στον Βορίδη

Στον Μάκη Βορίδη και σε όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ σχετικά με τον ίδιο και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», απάντησε ο Κώστας Βαξεβάνης, με παρέμβασή του στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη στον Realfm 97,8.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα τα όσα είπε ο κ. Βορίδης. Δηλαδή, την ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα να βγαίνει και να με βρίζει ο παραγιός του Παπαδόπουλου για τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία το θεωρώ τιμή μου.

Η άποψή μου για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του κ. Βορίδη. Ο κ. Βορίδης είναι αυτός που είναι, με τα τσεκούρια, με τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό του. Εγώ είμαι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος , ας κρίνει ο καθένας» τόνισε μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είπε ότι η υπόθεση Αθανασίου είναι ξεκάθαρη και τον κάλεσε να απαντήσει για ποιον λόγο υπέγραψε ως υπουργός Δικαιοσύνης την απονομή χάριτος σε έμπορο ναρκωτικών που είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

«Ο κ. Βορίδης τα λέει αυτά γιατί εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Του κ. Αθανασίου, του ανθρώπου που κάλυψε ο κ. Αθανασίου και του οποιουδήποτε άλλου δεν θέλει διαφάνεια στα πράγματα» σημείωσε ο δημοσιογράφος.
Βορίδηςγια Αθανασίου: Είναι σχέδιο με ενορχηστρωτή τον Τσίπρα και όργανο τον Βαξεβάνη-τι απαντά ο λασπολόγος Βορίδηςγια Αθανασίου: Είναι σχέδιο με ενορχηστρωτή τον Τσίπρα και όργανο τον Βαξεβάνη-τι απαντά ο λασπολόγος Reviewed by Dexi Extrem on 7/24/2017 03:11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: