ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ! Απάντηση Μπακογιάννη στη ΝΔ για τα Αναπτυξιακά Συνέδρια

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή, το δεύτερο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση το οποίο διοργανώνεται στη Λαμία, απάντησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.


«Προφανώς ο κ. Τσίπρας δεν αγάπησε ξαφνικά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ούτε ερωτεύτηκε τη Λαμία μέσα στο καλοκαίρι και μέσα στη ζέστη. Έρχονται και να εξυπηρετήσουν και επικοινωνιακούς σκοπούς. Αναμφίβολα, πολιτική κάνουν οι άνθρωποι.
Επιπλέον, είναι απολύτως λογικό και εύλογο η αξιωματική αντιπολίτευση να ασκεί κριτική. Συγκρούονται λοιπόν στην πραγματική ζωή τα βουβάλια. Εγώ το βατραχάκι, τώρα τι πρέπει να κάνω, που είμαι αυτοδιοικητικός ; Εγώ οφείλω να μένω όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα κομματικά παιχνίδια και να προσπαθήσω να εξασφαλίσω τα μέγιστα για την Περιφέρειά μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».
Σημειώνεται ότι η ΝΔ, στην ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για κομματικές φιέστες και ανέφερε ότι «οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».
ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ! Απάντηση Μπακογιάννη στη ΝΔ για τα Αναπτυξιακά Συνέδρια ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ! Απάντηση Μπακογιάννη στη ΝΔ για τα Αναπτυξιακά Συνέδρια Reviewed by Dexi Extrem on 7/27/2017 12:07:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: