ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!Κολοτούμπα ΑΝΕΛ: Υπερψήφισαν στην αρμόδια Επιτροπή την πληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α. Γεωργίου

Ούτε ένα 24ώρο δεν κράτησε η επαναστατική γυμναστική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχετικά με τη διάταξη για τα δικαστικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. Σήμερα κατά τη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή ο εισηγητής του κόμματος του Πάνου Καμμένου, Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ θα υπερψηφίσουν όλα τα άρθρα.


«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως είπα και στην προηγούμενη ομιλία μου, θα στηρίξουμε κατ’ άρθρον και επί του συνόλου του το νομοσχέδιο, κρίνουμε εξαιρετικά σημαντικές και τις τροπολογίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και του Υπουργείου Τουρισμού και δεν έχω κάποιο άλλο σχόλιο. Σας ευχαριστώ πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Μάκης Μπαλαούρας –κατά τη συνήθη κοινοβουλευτική διαδικασία- ρώτησε τους εκπροσώπους των κομμάτων εάν γίνονται δεκτά τα άρθρα 1 έως 51 ως έχουν ο Δ. Καμμένος απάντησε κατηγορηματικά «υπέρ».

Κι όλα αυτά όταν προχθές ο ίδιος ζητούσε εγγυήσεις περί αποφυγής του δεδικασμένου προκειμένου να υπερψηφίσει. «Δεν είναι ότι δεν το ψηφίζουμε, αλλά να δούμε πως δεν θα γίνει δεδικασμένο», έλεγε και προσέθετε «θα ήθελα να το δούμε σε σχέση με το ΤΑΙΠΕΔ αν γίνει κάτι αντίστοιχο ή με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου, πως θα το χειριστούμε».


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!Κολοτούμπα ΑΝΕΛ: Υπερψήφισαν στην αρμόδια Επιτροπή την πληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α. Γεωργίου ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!Κολοτούμπα ΑΝΕΛ: Υπερψήφισαν στην αρμόδια Επιτροπή την πληρωμή των δικαστικών εξόδων του Α. Γεωργίου Reviewed by Dexi Extrem on 7/27/2017 01:16:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: