ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι στο Twitter για το «μηχανάκι και τους ευεργέτες» του Μπαλάφα-Οι επικές ατάκες του καραγκιόζη

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… τέσσερις «επικές» ατάκες έχει πει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας το τελευταίο εξάμηνο, αρχής γενομένης από την απορία του «τι είναι ο ΕΦΚΑ».

Ήταν Φεβρουάριος, όταν ο κ. Μπαλάφας βρισκόταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ και συζητούσε με τους δημοσιογράφους για το ύψος των φορολογικών και ασφαλιστικών επιβαρύνσεων σε χαμηλόμισθους.

Κάποια στιγμή ένας εκ των δημοσιογράφων έδωσε στον υπουργό ένα χαρτί από τον ΕΦΚΑ, με στόχο προφανώς να του δείξει το ύψος των επιβαρύνσεων.

«Κύριε υπουργέ, πάρτε αυτό εδώ. Είναι από τον ΕΦΚΑ…» του είπε ό δημοσιογράφος. «Τι είναι; ΕΝΦΙΑ;», ρώτησε αιφνιδιασμένος ο κ. Μπαλάφας. «ΕΦΚΑ, αφήστε τον ΕΝΦΙΑ», απάντησαν οι δύο δημοσιογράφοι. «Τι είναι αυτό;» ακούστηκε τότε να ρωτά ο υφυπουργός!


«Εγώ είμαι του γιαπιού. Τι είμαι καμιά λουλού;»

Το παζλ δηλώσεών του, ωστόσο, συνέχισε να συμπληρώνεται. Με το κορυφαίο που είπε τον περασμένο Μάιο: «Λες να είμαι καμία λουλού που ο πατέρας μου και η μάνα μου με έκαναν πολιτικό. Σκοτώθηκαν για να σπουδάσω. Ξέρω την πιάτσα, του γιαπιού είμαι εγώ. Καμία ωραιοποίηση, καμία καταστροφολογία, υπάρχει σχέδιο να βγούμε από την κρίση» είχε πει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλώντας τότε, επίσης, στον ΣΚΑΪ.


Η σφαίρα στο Μενίδι ήταν «μια στραβή»

Καθόλου αστεία, και χωρίς ίχνος χιούμορ ήταν η δήλωσή του πριν ένα μήνα ότι ο θάνατος του 11χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι ήταν «μία στραβή».

Ο κ. Μπαλάφας στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκεια της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή, χαρακτήρισε «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα. «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας.


Πάρτι στο twitter

«Ευχαριστούμε θερμά τον σύντροφο για τη δροσιστική κοτσάνα» - Viral το... «με σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο»

Βούτυρο στο ψωμί των χρηστών των social media έγινε η σημερινή δήλωση Γιάννη Μπαλάφα ότι τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο για να του πει ο αναβάτης ότι ο κόσμος θεωρεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ευεργέτες!
«Με σταματάει ένα μηχανάκι στο δρόμο, είναι γεγονός, σας διαβεβαιώ, του ανοίγω το αυτοκίνητο και μου λέει σας θεωρούν ευεργέτες», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Σας λέω γεγονότα», πρόσθεσε, «δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες».


Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η δήλωσή του, το πάρτι στο Twitter ξεκίνησε:ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι στο Twitter για το «μηχανάκι και τους ευεργέτες» του Μπαλάφα-Οι επικές ατάκες του καραγκιόζη ΒΙΝΤΕΟ-Πάρτι στο Twitter για το «μηχανάκι και τους ευεργέτες» του Μπαλάφα-Οι επικές ατάκες του καραγκιόζη Reviewed by Dexi Extrem on 21:36 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: