Άρχισε τα… unfollow ο Ντάνος: Ποιες διάσημες «έβγαλε» από το Instagram του;

Μετά τη νίκη του στο Survivor και την απόκτηση του επάθλου ο Γιώργος Αγγελόπουλος είδε τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται. Έτσι, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξαφνικά οι followers αυξήθηκαν ραγδαία. Έως σήμερα πάντως ο ίδιος δεν έχει κάνει follow κανένα συμπαίκτη του, ενώ ξεκίνησε ήδη να κάνει τα πρώτα του unfollow!

Ο λογαριασμός του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram δεν ήταν δημόσιος πριν από το Survivor, ωστόσο αυτό άλλαξε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Πάντως ενώ οι ακόλουθοι του (followers) αυξάνονται, τα άτομα που ακολουθεί ο ίδιος βαίνουν μειούμενα!

Ειδικότερα, ο Ντάνος έκανε unfollow τη Ναταλία Γερμανού, την Τατιάνα Στεφανίδου και την Ευγενία Μανωλίδου. Εξάλλου εντύπωση προκαλεί ότι από τη λίστα των ακολούθων του (followers) η οποία είναι μακριά, λείπει ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης.
Άρχισε τα… unfollow ο Ντάνος: Ποιες διάσημες «έβγαλε» από το Instagram του; Άρχισε τα… unfollow ο Ντάνος: Ποιες διάσημες «έβγαλε» από το Instagram του; Reviewed by Dexi Extrem on 7/22/2017 04:06:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: