ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΛΟΥΖΩ! «Φιάσκο» η σύλληψη του τραπεζίτη - Δεν ήταν αυτός που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες του λεωφορείου

Δεν θεωρείται ύποπτος, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία και συνεχίζει να ψάχνει τον δράστη για το περιστατικό που συνέβη στη γέφυρα Πάτνεϊ του Λονδίνου

Τον συνέλαβαν, τον διέσυραν και τώρα παραδέχονται ότι δεν έχει καμία σχέση με τον τζόγκερ που έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σύμφωνα με την εφημερίδα Dailymail ότι ο Αμερικανός εκατομμυριούχος Eric Bellquist που συνελήφθη λίγες ώρες μετά το περιστατικό πλέον δεν θεωρείται καν ύποπτος για την τρομακτική επίθεση, και ότι η Αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Συγκεκριμένα η Dailymail γράφει ότι ο Eric Bellquist «αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές, με τη Μητροπολιτική Αστυνομία να τονίζει πως είναι... εκτός των ερευνών τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του Αμερικανού τραπεζίτη είχαν αναφέρει αμέσως μετά τη σύλληψη του ότι ο Bellquist δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό του τζόγκερ που έτρεχε στη γέφυρα Putney και έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες του διερχόμενου λεωφορείου γιατί ο πελάτης τους δεν βρισκόταν καν στην Μεγάλη Βρετανία εκείνη την ημέρα.

Σημείωσαν μάλιστα πως βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι διέθεταν αδιάσειστα στοιχεία για την αθωότητα του.

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΛΟΥΖΩ! «Φιάσκο» η σύλληψη του τραπεζίτη - Δεν ήταν αυτός που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες του λεωφορείου ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΛΟΥΖΩ! «Φιάσκο» η σύλληψη του τραπεζίτη - Δεν ήταν αυτός που έσπρωξε τη γυναίκα στις ρόδες του λεωφορείου Reviewed by Dexi Extrem on 8/13/2017 12:09:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: