Σκληρές εικόνες: Αρκούδα παρέσυρε έναν άντρα στο κλουβί της ρίχνοντας τον αναίσθητο

Ο 36χρονος, ο οποίος προκάλεσε το ζώο κουνώντας φαγητό μπροστά στο στόμα της αρκούδας, σώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο έχει κυκλοφορήσει από την Ταΐλάνδη, στο οποίο προβάλλεται μια αρκούδα να δαγκώνει και να παρασύρει έναν άντρα στο κλουβί της με σκοπό να τον κατασπαράξει.


Ο άντρας ονόματι Naiphum Promratee, μάλιστα, φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του από τα τραύματα, ενώ η αρκούδα δεν τον αφήνει ούτε όταν οι φίλοι του προσπαθούν να την απωθήσουν χτυπώντας την με ένα κοντάρι και ρίχνοντας της νερό.Τελικά, οι φίλοι του 36χρονου τον έσωσαν από βέβαιο θάνατο, όταν αποφάσισαν να μπουν στο κλουβί της αρκούδας, όπου την χτύπησαν δυνατά με κοντάρια αποσπώντας την προσοχή της τόσο, ώστε να απομακρύνουν τον φίλο τους, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ζωή του Promratee δεν διατρέχει κίνδυνο.


Ωστόσο, ο 36χρονος φαίνεται πως προκάλεσε το ζώο, καθώς “έπαιζε” μαζί του, κουνώντας προκλητικά φαγητό μπροστά από το στόμα της αρκούδας. Το ζώο, στη συνέχεια, σηκώθηκε στα δυο του πόδια και επιτέθηκε στον άντρα.
Σκληρές εικόνες: Αρκούδα παρέσυρε έναν άντρα στο κλουβί της ρίχνοντας τον αναίσθητο Σκληρές εικόνες: Αρκούδα παρέσυρε έναν άντρα στο κλουβί της ρίχνοντας τον αναίσθητο Reviewed by Dexi Extrem on 8/03/2017 01:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: