ΝΔ: Τραγικά τα αποτελέσματα από την ανικανότητα Τόσκα-κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Νίκο Τόσκα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στη διαρροή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πως υπάρχει οργαγωμένο σχέδιο εμπρησμού.

Η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για φθηνές δικαιολογίες και σενάρια συνωμοσίας, καλώντας την κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Καλεί μάλιστα τον Νίκο Τόσκα αν έχει πράγματι αποδείξεις για ένα σχέδιο εμπρηστών, να ενημερώσει υπεύθυνα τον ελληνικό λαό.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ολόκληρες περιοχές της χώρας έχουν γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια.

Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και προσωπικά του κατ' ευφημισμόν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα έχει τραγικά αποτελέσματα.

Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας.

Αν ο κ. Τόσκας διαθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης ενόψει τριημέρου οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να ενημερώσει υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό και τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων.

Ας αφήσουν επιτέλους τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και ας πράξουν τα αυτονόητα.

Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/nd-tragika-apotelesmata-apo-tin-anikanotita-toska-kivernisis
ΝΔ: Τραγικά τα αποτελέσματα από την ανικανότητα Τόσκα-κυβέρνησης ΝΔ: Τραγικά τα αποτελέσματα από την ανικανότητα Τόσκα-κυβέρνησης Reviewed by Dexi Extrem on 8/13/2017 11:45:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: