ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Επανεμφανίστηκε ο εξαφανισμένος για διακοπές στις ΗΠΑ Καμμένος... μοιράζει σανό στα γίδια του

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για το Θρήκευμα πήρε πριν από λίγο ο πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτηση του στο Ttwittter o υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέστησε σαφές ότι οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής βρίσκουν κάθετα αντίθετους τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Οι δηλώσεις του Βούτση μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Όπως και τη μεγάλη πλειοψηφία των ορθόδοξων Ελλήνων» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


Νωρίτερα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Βουλής είχε δηλώσει ότι «είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε σύγχρονο κράτος δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».
ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Επανεμφανίστηκε ο εξαφανισμένος για διακοπές στις ΗΠΑ Καμμένος... μοιράζει σανό στα γίδια του ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Επανεμφανίστηκε ο εξαφανισμένος για διακοπές στις ΗΠΑ Καμμένος... μοιράζει σανό στα γίδια του Reviewed by Dexi Extrem on 8/09/2017 09:16:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: