08 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΚΛ@ΣΙΜΟ ΠΑΝΑΡΑΣ-ΤΖΟΥΛΙΑ-Αηδία Μητσοτάκη για Καμμένο

Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στο δείπνο του Προεδρικού Μεγάρου

Όποιος έβλεπε χθες το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πάνο Καμμένο θα καταλάβαινε τι περιμένει τον δεύτερο στην επικείμενη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την άμεση εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1.

Παρά το γεγονός ότι κάθονταν στο τραπέζι της δεξίωσης σε απόσταση δύο καρεκλών , εν τούτοις δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. Πριν την έναρξη του δείπνου προς τιμήν του Γάλλου προέδρου, ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλούσε με τον κοινοτικό επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο ο οποίος βλέποντας ότι δεν έδινε κανείς σημασία στον Καμμένο πήγε να πει και δυο κουβέντες μαζί του.

Κατόπιν απεχώρησε για να καθίσει στην καρέκλα του που βρίσκονταν πιο κάτω και οι δυο τους (Μητσοτάκης - Καμμένος) κοιτούσαν ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη δύση και μάλιστα ο αρχηγός της αντιπολίτευσης απέφευγε οποιαδήποτε … σύγκλιση όταν κάποιος εκ των παρισταμένων χαιρετούσε και τους δύο. Ομοίως , η Μαρέβα Μητσοτάκη πέραν ενός τυπικού χαμόγελου ουδέποτε απευθύνθηκε στην Έλενα Τζούλη, σύζυγο του Καμμένου , αν και τις … χώριζε μόλις μία θέση.
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/apostrofi-mitsotaki-gia-kammeno