12 Δεκεμβρίου 2017

Θεοδωρόπουλος: «Σταματώ την προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό-Οι λόγοι της απόσυρσης

Νέο σοκ στον κόσμο του Παναθηναϊκού καθώς και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την προσπάθειά του για εύρεση λύσης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:


«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά με ακόμη 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση.

Βλέποντας, λοιπόν, ότι αυτή η πρόθεσή του παρεξηγήθηκε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν.

Οι λόγοι της απόσυρσης Θεοδωρόπουλου

24 ώρες αφού αποκάλυψε στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού το πλάνο του για την σωτηρία της “πράσινης” ΠΑΕ, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ενοχλήθηκε από την… έκταση που πήρε η προσπάθεια του, αλλά και τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στον κόσμο της ομάδας (σ.σ. δεν είχε ποτέ σκοπό να αναλάβει μόνος του την ομάδα).

Επίσης, ο “mr. Chipita” δεν ήθελε σε καμία περίπτωση όσα συζήτησε με τους παλαίμαχους του “τριφυλλιού” να βγουν στη δημοσιότητα, μιας και η κίνηση που ήθελε να κάνει ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Αυτό όμως δεν έγινε, αφού λίγα λεπτά μετά το ραντεβού που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όλα αποκαλύφθηκαν στα Μέσα. Επίσης, η “διαρροή” του ονόματος του Ανδρέα Γαβριηλίδη αλλά και κάποιων ποσών για τη συμμετοχή του ιδίου «έκαναν» τον “mr. Chipita” να “τελειώσει” την κίνηση του για την ΠΑΕ.