05 Ιουλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟ 2002!! Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: Μη σε νοιάζει τι λένε οι αποκλεισμένοι, αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο… πέφτε!

[Το έκανε κι αυτός ο καραγκιόζης το 2002 στον ημιτελικό όπου έσφαξαν την Τουρκία.... όταν πήγαινε σα γέρος να εκτελέσει κόρνερ στις καθυστερήσεις και αφού είχαν προηγηθεί με μαϊμού πέναλτι στο 85 ένας Τούρκος κλώτσησε την μπάλα πάνω του... η μπάλα τον βρήκε στο γόνατο και ο ΓΕΛΟΙΟΣ έπεσε κάτω κρατώντας το πρώσοπό του!!]

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος τον κάλεσε να κλείσει τ’ αυτιά στην κριτική για «θέατρο» στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Προς υπεράσπιση του Νεϊμάρ -στην έντονη κριτική που δέχεται- έσπευσε ο Ριβάλντο.

Με αφορμή τις κατηγορίες ότι ο ηγέτης της Βραζιλίας πέφτει εύκολα και συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο, ο πρώην σταρ της «σελεσάο» τον κάλεσε να κλείσει τ’ αυτιά του.

Όχι μόνο τάχθηκε λοιπόν στο πλευρό του, αλλά τον ενθάρρυνε και να… συνεχίσει, αν κρίνει ότι αυτό είναι προς όφελος της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ριβάλντο αναφέρει

«Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους.

Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις.

Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο».


ΥΓ. Δείτε με τι πένλτι κέρδισαν και έκλεψαν το μουντιάλ το 2002 και τι έκανε ο κραγκιόζης στο 94'