23 Ιουλίου 2018

Champions League: Βγήκαν οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Τη Σπαρτάκ Μόσχας θα βρει στο δρόμο του ο ΠΑΟΚ, εφόσον καταφέρει να περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Βασιλεία αύριο στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και έχουν ως ξεκάθαρο στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 ή 8 Αυγούστου στην Τούμπα (εφόσον προκριθεί ο Δικέφαλος του Βορρά), με την ρεβάνς να είναι ορισμένη μια εβδομάδα αργότερα (14/8).

Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ -Με Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ

Η τύχη δεν φέρθηκε καλά στην ΑΕΚ στην κλήρωση του Champions League...

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ρόζενμποργκ ή την Σέλτικ. Η «Ένωση» απέφυγε την ισχυρή Σάλτσμπουργκ, ωστόσο η τύχη δεν την ευνόησε περαιτέρω, καθώς την έφερε αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικ-Ρόζενμποργκ. Με προφανές φαβορί τους «καθολικούς», θεωρείται πιθανότατο ότι ο δρόμος της πρωταθλήτριας στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση θα τη βγάλει ξανά στη Σκωτία (όπως συνέβη και δυο από τις φορές που βρέθηκε στους ομίλους, με Ρέιντζερς και Χαρτς). Το θετικό πάντως για τους «κιτρινόμαυρους» είναι ότι η ρεβάνς της 14ης Αυγούστου θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 ή 8 Αυγούστου στη Γλασκώβη ή το Τρόντχαϊμ.

Europa League: Με Βιτορούλ ή Φίτεσε ο ΠΑΟΚ -Αν αποκλειστεί από τη Βασιλεία

Με το νικητή του Βιτορούλ - Φίτεσε θα παίξει ΠΑΟΚ αν αποκλειστεί από τη Βασιλεία στο Champions League.

Ετσι, στο Europa League θα αντιμετωπίσει είτε την ομάδα από την Ρουμανία, είτε αυτή από την Ολλανδία.

Οι αγώνες της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League θα διεξαχθούν στις 9 και 16 Αυγούστου.