25 Σεπτεμβρίου 2007

Πρετεντέρης: «Προτιμώ τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία...» ;;;

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, για το ποιος έχει αναλάβει να σπρώξει τον Βενιζέλο και τι περιμένει τον Γιωργάκη στο Συνέδριο, αντιγράφω από εφημερίδα της εποχής:

«Mπουκάλι κατά του διαιτητή από σταρ της τηλεόρασης
Γ. Πρετεντέρης: Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα


«Προτιμώ τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία...» μας είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης (του συγκροτήματος Λαμπράκη και του ANTENNA), όταν ζητήσαμε την άποψή του για τις εικόνες που τον έδειχναν -καθαρά- να πετάει μπουκάλι (!) στο διαιτητή Συμεωνίδη, από την εξέδρα των επισήμων, μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Aρης, το Σάββατο στο κλειστό του ΟAKA.
Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν αίσθηση και πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας αναγνωστών της «E» απ' όλη την Eλλάδα, αφού προβλήθηκαν όχι μόνο από τον ANTENNA που κάλυπτε απευθείας τον αγώνα, αλλά και από τον ΣKAΪ που το έκανε και ειδικό θέμα στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Ο κ. Πρετεντέρης πάντως φαίνεται να μη συμμερίζεται την έκταση που πήρε το θέμα, αφού, όπως μας είπε:
«Eνα ολόκληρο γήπεδο κόχλαζε, φώναζε και πέταγε μπουκάλια εκείνη τη στιγμή. Eύλογο είναι κι' εσύ ν' αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο... εθιμικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα. Οποιος δεν έχει πάει γήπεδο, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει αυτές τις στιγμές. Όταν νιώθεις ότι αδικείσαι, αντιδράς με όποιον τρόπο βρίσκεις πρόσφορο εκείνη τη στιγμή»


Το πρωί μαθήτρια ... το βράδυ πόρνη

Δηλ. ρε κάφρε αν για τον ΠΑΟ κάνεις έτσι, μεθαύριο στην Εθνική Συνδιάσκεψη ή στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που θα διακυβεύονται πολλά περισσότερα για σένα, τι θα πετάξεις μέσα... έτσι «εθιμικά» όπως λες... «αν το γήπεδο κοχλάζει» και νιώσεις ότι «αδικείσαι» θα αντιδράσεις πάλι με «όποιον τρόπο βρεις πρόσφορο εκείνη τη στιγμή» δηλ πετώντας καμιά καρέκλα ή καν΄α σιφόνι;

ΥΓ1. Ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο διαιτητής για τον οποίο προοριζόταν το μπουκάλι που πέταξε ο κάφρος, το 2006 εκλέχτηκε Δήμαρχος Πεύκων στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, το 2006. Η παράταξή του ονομαζόταν Νέα Δημοτική πρωτοβουλία και μπορείτε να δείτε εδώ από ποιόν υποστηριζόταν :)...ίσως έτσι να εξηγείται και το μένος του κάφρου εναντίον του Συμεωνίδη

ΥΓ1. Εκπλήσσομαι που ο Γίγαντας της Δημοσιογραφίας είναι βάζελος με τέτοια χαρακτήρα...ο γαύρος θα του ταίριαζε καλύτερα...μάλλον πράκτορας του Κόκκαλη στο ΠΑΟ είναι...btw το Σάββατο ετοιμαστείτε φίλοι βάζελοι...θα σας πατήσουμε :)