27 Σεπτεμβρίου 2007

Δεν ξαναβλέπω Ελληνοφρένεια

Μα τι να την κάνω (την "Ελληνοφρένεια") όταν έχω το (όλον) ΠΑΣΟΚ και τα δελτία ειδήσεων που από το πρωί ως το βράδυ τους ξεβρακώνουν;

Τι έκανε πάλι ρε παιδιά χθες ο Γιωργάκης; Μιλάμε ο τύπος είναι ΘΕΟΣ!! Τι Θεός; ΗΜΙΘΕΟΣ και βάλε!!! Κατάφερε να τινάξει στον αέρα οποιαδήποτε πιθανότητα ομόνοιας και συνεννόησης μέσα στο κόμμα του και να το φέρει μισό βήμα πριν τη διάσπαση!!!

Α ρε Γιωργάρα, γι'αυτό σ'αγαπάμε ρε bro!

Πάντως η "ατάκα της ημέρας" ανήκει στη Μιλένα Αποστολάκη με το αμίμητο "ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ... "!!! Εντάξει, RESPECT στο καλό αυτό κορίτσι, πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων Σημίτη, που "τίναξε τη μπάνκα στο αέρα" με το αξιοπρεπές διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, πολυεκατομμυριούχο, Πολυχρόνη Συγγελίδη (Citroen Hellas) και από τότε σιτίζεται αποκλειστικά με φακές και τραχανά... ("άπονη ζωή, την πέταξες στου δρόμου την άκρη, την αδίκησες")

Ασφαλείς πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως, η βάση του κινήματος εκτίμησε ιδιαίτερα τη στάση της κυρίας Μιλένας (παρά το γεγονός πως η ίδια διέψευσε τη συγκεκριμένη δήλωσή της σε όλα τα κανάλια) και την περιμένει με αυγά γιαούρτια, καφές, κορνέδες (αθάνατη Ολυμπιακάρα) και άλλα ωραία...

ΜΙΛΕΝΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΡΕΛΛΟΥΣ!!!

υγ: και για να μη με παρεξηγήσετε, ξεκαθαρίζω πως εγώ τη Μιλένα τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ ένα πολύ πολύ γλυκό κοριτσάκι (γκίλι γκίλι γκίλι γκίλι)!!!