29 Οκτωβρίου 2007

Ο λαός μίλησε...είπε ΝΑΙ στις παρελάσεις και ΟΧΙ στους καραγκίοζηδες

Για άλλη μια χρονιά ο κυρίαρχος λαός μίλησε και κατέκλυσε τους δρόμους σ΄όλες τις πόλεις της Ελλάδος προκειμένου να παρακολουθήσει τις μαθητικές παρελάσεις.

Άφησε μόνους τους περιθωριακούς και τα απόβλητα της κοινωνίας που σε μερικές πόλεις γιόρτασαν «εναλλακτικά» την επέτειο του ΟΧΙ.

Άφησε μόνους τους, τύπους σαν τον Αλαβάνο που θέλει μια νεολαία όπως την περιέγραψε στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΝ το 1995, όπου σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» είπε:

«Είμαστε με τους κακούς μαθητές», φώναξε, «τους μετεξεταστέους, όσους μένουν στην ίδια τάξη, με όσους έχουν διαγωγή κοσμία, όσους νιώθουν τον πειρασμό, στη βία να απαντήσουν με βία, που τις περισσότερες φορές τη στρέφουν ενάντια στον ίδιο τον εαυτό τους. Δεν πρόκειται για ντουβάρια και αλητεία. Ξέρουμε ότι είναι αγόρια και κορίτσια που αρνούνται, με έναν τρόπο που περικλείει πολύ πόνο, να πειθαρχήσουν στο σύστημα»


Άφησε μόνους τους, τύπους σαν τον Αλαβάνο που θέλει μια νεολαία απαίδευτη και εύπλαστη για να την καθοδηγεί. Μια νεολαία που προκειμένου να της γίνει αρεστός και να της υφαρπάξει την ψήφο, της προτρέπει να αντιγράφει όπως τον ακούσαμε, μέσω του MEGA, να δηλώνει σε επίσκεψή του σε Σχολείο στη Νέα Πεντέλη κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς:

«...μην ξεχάσετε το ομαδικό πνεύμα και…(παύση) όταν μπορείτε και δεν βλέπει η καθηγήτρια και έχετε διαβάσει καλά, αφήστε το διπλανό σας ή τη διπλανή σας να αντιγράψει από την κόλλα σας»
δείτε το σχετικό κείμενο στο «Συνιστολόγιο»

Μέχρι και ο Πρετεντέρης από το «Βήμα» τον έκραξε για τις μαλακ... του
δείτε το σχετικό κείμενο στο «ΣΥΡΙΖΑ Watch»

Τέλος ο λαός άφησε μόνους τους στο Ναυαρίνο τους καραγκίοζηδες και Κουραδάκηδες που λένε ότι οι παρελάσεις είναι φασιστικό κατάλοιπο και ρατσιστικές γιατί τα αγόρια και οι ψηλοί πάνε μπροστά κλπ. παπαριές...και κατ΄επέκταση ζητάνε να καταργηθεί και το μπάσκετ...μιας και οι ψηλοί καρφώνουν ενώ οι κοντοί τρώνε τάπες, το ποδόσφαιρο...μιας και οι γκολτζήδες σκοράρουν ενώ οι τερματοφύλακες συνήθως ρουφάνε και γενικά ο αθλητισμός...μιας και κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν και η μελέτη...μιας και οι ευφυείς προοδεύουν και οι στόκοι πατώνουν σχεδόν παντού εκτός από τον Συνασπισμό
δείτε και σχετικό κείμενο στον «Κρατύλο»

Όσο για το αν οι παρελάσεις είναι φασιστικό κατάλοιπο ή καθιερώθηκαν από τον Μεταξά, ας δούνε όλοι οι ανιστόρητοι τα παρακάτω και μετά να μιλάνε...

Διαβάστε σχετικά με τις παρελάσεις και τα παρακάτω ιστολόγια:

Δίκτυο 21 και Κρατύλος