20 Φεβρουαρίου 2008

Σ. Λάλας: «Ζήτω ο ΠΑΟΚ, Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω η Ορθοδοξία»

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Χρυσού Δικεφάλου. Εκτός από τους παράγοντες, πρώην και νυν παίκτες του ΠΑΟΚ προσκεκλημένος ήταν και ο γνωστός «κατάσκοπος» Σταύρος Λάλας...

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα τμήματα του ΠΑΟΚ της Πυγμαχία, των νέων στο ποδόσφαιρο και το γυναικείο ποδόσφαιρο που κατέκτησαν πανελλήνια πρωτάθλημα πέρυσι, ενώ βραβείο δόθηκε και στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ που ανέβηκε στην Α2.

Ακόμη απονεμήθηκαν πέντε τιμητικές πλακέτες, μεταξύ άλλων και στον Στήβ Λάλας, που επί σειρά ετών έμεινε στις φυλακές των ΗΠΑ κατηγορούμενος για κατασκοπεία, ως φίλαθλο του ΠΑΟΚ για την προσφορά του στην Ελλάδα.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλησίασαν και γνώρισαν καλύτερα τον Στηβ Λάλας, τον οποίο και προσκάλεσαν για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο.

Ο ίδιος ο Λάλας δήλωσε:

«Ήταν μεγάλη έκπληξη και μεγάλη χαρά. Ο ΠΑΟΚ βοήθησε την οικογένεια του όταν ήμουν στην φυλακή, είναι μεγάλη χαρά για μένα που με κάλεσαν και με τίμησαν.
Γνώρισα κάποια παιδιά, όταν βρισκόμουνα στην φυλακή στις Η.Π.Α και βοήθησαν την οικογένεια μου.
Έχω αισθήματα φιλικά προς τον ΠΑΟΚ. Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα να έρθω με τον Ολυμπιακό και να στηρίξω την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που οι Έλληνες με τιμήσανε. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι τρομερό αλλά ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά για μένα.
Προσπαθούσα να ενημερωθώ για τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και στην φυλακή, με ενημέρωναν οι δικοί μου άνθρωποι. Σχεδόν κάθε μέρα ενημερωνόμουν.
Είμαι ΠΑΟΚ από παλιά, η καταγωγή μου είναι από την Μικρά Ασία. Θέλω να πω ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, είμαι περήφανος για την Ελλάδα, την πατρίδα μου. Έχουμε γνώσεις, μεγάλη καρδιά και ψυχή. Δεν φοβόμαστε κανένα.

Ζήτω η Ελλάς, ζήτω η Ορθοδοξία, ζήτω ο ΠΑΟΚ.


Εύχομαι μία μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ»

Εμείς να δεις τι ευχόμαστε Σταύρο μου...