10 Απριλίου 2008

Alexis...οι μαλακ... πληρώνονται

Αγωγή με την οποία ζητάει 1.000.000 ευρώ κατέθεσε ο Βγενόπουλος εναντίον του Alexis για όσες παπαριές ο τελευταίος είπε για τη μεταβίβαση του 20% στην DT.

Ως γνωστόν ο Alexis δεν είναι βουλευτής (αυτή η ιδιότητα είναι που έσωσε τον Γιωργάκη) και πρέπει να πάει στο δικαστήριο και αν χάσει να τα σκάσει

Ο Βγενόπουλος δήλωσε: «Εφόσον αυτά που είπε εναντίον μας, δεν τα είπε με δόλο, ας κάνει έστω και τώρα μια αναλυτική εξέταση των γεγονότων και των στοιχείων που υπάρχουν και θα είναι πραγματικά μια πράξη πολιτικής ανδρείας να ανακαλέσει και να μας αποκαταστήσει. Με την αγωγή αποζημίωσης διεκδικούμε από τον κ. Αλ.Τσίπρα 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δεσμευόμαστε να εισφέρουμε ως χορηγία στον ΣΥΡΙΖΑ.(Εδώ γελάμε :))) Σε κάθε περίπτωση, στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα στοχεύουμε να δικασθούν ηθικά και όλοι αυτοί που σήμερα καλύπτονται από τη βουλευτική ασυλία», εννοώντας προφανώς τον Αλαβάνο, τον Γιωργάκη κ.λπ. ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε δηλώσεις του κ. Τσίπρα για την MIG, σύμφωνα με τις οποίες η MIG

«αγόρασε αέρα και πούλησε αέρα» και
«όλοι μαζί θα αγωνισθούμε να αποκαλύψουμε την απάτη της MIG»
.

Οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν με τη ντουντούκα (όπως αρμόζει σε κάθε αριστερό που σέβεται τον εαυτόν του...), σε λαϊκη σύναξη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 27 Μαρτίου τη μέρα που εκδικαζόταν η αίτηση του ΟΤΕ να κηρυχθεί η απεργία των υπαλλήλων παράνομη και καταχρηστική. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις...



(Έβαλα και τον στόκο τον Βερελή, στο βίντεο, μιας και επιμένει να λέει ότι ο Βγενόπουλος κέρδισε 800.000.000 ευρώ από την πώληση, ενώ όπως έγραψα παλαιότερα ο Βγενόπουλος, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία θα κερδίσει πολύ λιγότερα από 200.000.000 ευρώ...)

Η απάντηση του Συνασπισμού, του Στρατούλη, του Pit Bull Lafa και του Alexis κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Μιλάνε για «ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου».

Το θέμα όμως είναι αν οι δηλώσεις του νεαρού, άπειρου και παρορμητικού Αλέξη, αποτελούν πολιτικό λόγο.

Εκφράσεις όπως «να ξεσκεπάσουμε την απάτη» ή «αγοράζουνε και πουλάνε αέρα», σίγουρα δεν είναι λόγος πολιτικός αλλά λόγος καφενείου...

Αυτό και το ότι ο Alexis έχει μεγάλο στόμα και δεν σκέφτεται πριν μιλήσει το ξέρουν και στο Συνασπισμό, άσχετα του τι λένε δημοσίως, μέσα στα πλαίσια της στήριξης που πρέπει να του παρέχουν μιας και είναι ο Πρόεδρός τους.

Ενώ λοιπόν ο Alexis όπως φαίνεται στο βίντεο είπε:

«επιχειρηματικοί όμιλοι αγοράζουν αέρα και πουλάνε αέρα. Η μετοχή του κ. Βγενόπουλου στο Χρηματιστήριο είχε 18 ευρώ και την πουλάνε 26. Γιατί; Θα δώσουμε όλοι τη μάχη για να ξεσκεπάσουμε την απάτη»

στην ιστοσελίδα του Συνασπισμού φέρεται να είπε:

«...Εταιρείες οι οποίες αγοράζουν αέρα, πουλάνε αέρα και όλα αυτά στις πλάτες των εργαζομένων... πρέπει να αγωνιστούμε όλοι και να διευρύνουμε αυτό το μέτωπο αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων.»

Απ' ότι βλέπετε οι δηλώσεις του Προέδρου στη σελίδα έχουν υποστεί ένα χτένισμα σε σχέση μ' αυτές που έκανε πραγματικά.

Έχουν αφαιρεθεί οι αναφορές στον «Βγενόπουλο» και στην «απάτη»...

Ακριβώς αυτές οι αναφορές είναι που του απέφεραν και την αγωγή...δυστυχώς όμως γι' αυτούς από τότε που εμφανίστηκε η τηλεόραση, ως αδιαψευστος μάρτυρας, η προπαγάνδα και η παραποίηση της πραγματικότητας και της αλήθειας, στην οποία είναι ειδικοί, έχουν χάσει την αξία τους και οι μεγαλοστομίες του ροκαμπιλά Alexis δεν μπορούν να κουκουλωθούν.

Αντί λοιπόν να κρύβεται πίσω από τους άλλους πολιτικούς, παρότι λέει ότι δεν φοβάται, λέγοντας ότι πρόκειται «για μια επίθεση που δεν έχει στόχο εμένα, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλον τον πολιτικό κόσμο», ή να επαιτεί κλαψουρίζοντας, παρότι λέει ότι δεν κλαίει, για την υποστήριξη της Κυβέρνησης λέγοντας «περιμένω με ενδιαφέρον την τοποθέτηση της κυβέρνησης που εξέθρεψε αυτή τη θρασύτητα», καλά θα κάνει να προετοιμάζεται και να πεί:

«χαίρομαι που θα τα πούμε με τον κ. Βγενόπουλο στα δικαστήρια.
Εκεί θα προσκομίσω τα στοιχεία που αποδεικνύουν την απάτη»

Αυτός είναι πολιτικός λόγος, οι αποδείξεις και τα στοιχεία, αν δεν τα έχει ή υα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη (όπως λέει και ο Βγενόπουλος) ή θα πρέπει να πληρώσει για να μάθει να σκέφτεται πριν μιλήσει και εκστομίσει παπαριές...

Κλείνοντας και μια και είναι τζάμπα θα αρθρώσω και εγώ ένα πολιτικό λόγο που πιστεύω δεν θα ποινικοποιθεί:

«Βλέπω συναλλαγή κάτω από το τραπέζι μεταξύ παρακρατικών κέντρων λήψεων αποφάσεων στο Συνασπισμό και Βγενόπουλου, με σκοπό να αποκομίσουν οφέλη και οι δύο. Οι κινούντες τα νήματα στον Συνασπισμό θα τσεπώσουν αέρα 1.000.000 ευρώ και προ πάντων θα ξεφορτωθούν τον Alexis, ενώ ο Βγενόπουλος θα γίνει «Μέγας Χορηγός» του Συνασπισμού.»

Ο μόνος χαμένος θα είναι ο Alexis που θα πρέπει να δουλέψει (Alexis you know... δουλειά ...work ...Arbeit ...είναι αυτό μωρέ που πρέπει κάθε μέρα να ξυπνάς πρωί και όχι να πηγαίνεις στα δικαστήρια στις 12 το μεσημέρι αγουροξυπνημένος) μέχρι τα 80 του για να ξεπληρώσει το 1.000.000 και δεν θα προλάβει να πάρει σύνταξη και να γευτεί τους καρπούς της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης του Καραμανλή...