05 Ιουνίου 2008

Hitlery και George W. Obama ή Barak Bush

Εντυπωσιακή η καφρίλα και ο εγωισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει η Hitlery την παπάρα που έφαγε στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη του υποψηφίου για το χρίσμα του Προέδρου των ΗΠΑ.

Παρόλο που είναι πλέον και μαθηματικά δεδομένο ότι έχει χάσει και την ώρα που ακόμα και χρηματοδότες της την πιέζουν να βγεί και να το παραδεχθεί, αυτή σαν γαϊδούρι αρνείται αναγνωρίσει την ήττα της.

Φυσικά όσα λέγονται περί Αντιπροεδρίας της δεν νομίζω να ισχύουν μιας και είναι αρκετά έξυπνη για να ξέρει ότι ο Αντιπρόεδρος μιας Αμερικανικής Διακυβέρνησης μόνο να χάσει μπορεί. Ο μόνος Αντιπρόεδρος τα τελευταία 30 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, που κατάφερε να γίνει μετά και Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι ο πατέρας Μπούς που ήταν Αντιπρόεδρος επί Ρήγκαν. Το μόνο που μπορεί να ελπίζει πλέον η Hitlery είναι να χάσει ο Ομπάμα, που για την ώρα φαίνεται κομματάκι δύσκολο, ώστε να μπορέσει να τον διαδεχθεί σαν υποψήφια των Δημοκρατικών το 2012...

Βέβαια η καφρίλα της Hitlery έχει κάνει μερικούς αφελείς συμπατριώτες μας να πιστεύουν πραγματικά ότι ο Ομπάμα είναι φίλος της Ελλάδος και θα μας βοηθήσει σε εκκρεμή εθνικά θέματα. Είναι τόσο αργόστροφοι που βλέπουν στα πρόσωπα των Μητσοτάκηδων και των Καραμανλήδων, εθνικούς μειοδότες που ξεπουλάνε τη Μακεδονία και στο πρόσωπο του Ομπάμα τον εθνικό σωτήρα, επειδή λέει κάποτε υπέγραψε ένα ψήφισμα του Κογκρέσου που υποστήριζε τις θέσεις της Ελλάδας στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων...

Όλοι αυτοί ξεχνάνε μάλλον ότι ο Μπούς, προεκλογικά το 2004 βγήκε βαμμένος σαν τον Σάββα και με κασκόλ της Εθνικής γύρω απ' το κεφάλι φώναζε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική... μερικές μέρες μετά την επανεκλογή του αναγνώρισε τα Σκόπια σαν «Μακεδονία»...

Η βλακεία και η αφέλεια πολλών δε εξ υμών αντικατοπτρίζεται στο παρακάτω σχόλιο της «Μακεδονίας» για την πολιτική του Ομπάμα και των Δημοκρατικών κατ' επέκταση:

«Οι θέσεις του Ομπάμα αντανακλούν τις κατεξοχήν κεντροαριστερές απόψεις των Δημοκρατικών: άμεση απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ, σκεπτικισμός απέναντι στην πολιτική του ελεύθερου εμπορίου, μεγαλύτεροι φόροι για τους οικονομικά ευκατάστατους, καλύτερο σύστημα υγείας (ΣΣ ειδικά εδώ λυνόμαστε στα γέλια)

Τα ίδια έλεγε και ο Hillaryo το 1992 και κατάφερε από το πουθενά να δημιουργήσει τον Οσάμα, να βομβαρδίσει την Γιουγκοσλαβία, αφού την διέλυσε πρώτα, το Αφγανιστάν κ.ά. ... α, ξέχασα τσιμπούκωσ... και τη Μόνικα.

Ενδεικτικό περί ποίων πρόκειται είναι ότι χθες και οι δύο μίλησαν στο συνέδριο της Αμερικανοϊσραηλινής Επιτροπής Δημόσιων Υποθέσεων (AIPAC) στην Ουάσινγκτον , που είναι το μεγαλύτερο φιλο-εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ, σε 7.000 αμερικανοεβραίους. Μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε απ' τον παγκόσμιο τύπο (εκτός ΗΠΑ όπου τα σκυλιά είναι ελεύθερα και δαγκώνουν όποιους λένε μαλακ...) ως υποταγή στην εβραϊκή κοινότητα.

Και μπορεί ο Ομπάμα που παλαιότερα είχε δηλώσει ότι θα συζητήσει με το Ιράν, να έκανε την κίνηση αυτή προσπαθώντας να πλησιάσει τους αμερικανοεβραίους, στους οποίους έχει πολύ χαμηλή απήχηση σε αντίθεση με την Hitlery, αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει το ότι εμφανίστηκε βασιλικότερος του βασιλέως... Οι δε δηλώσεις του είναι χαρακτηριστικές:

«Γνωρίζω ότι εδώ στο AIPAC βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους, καλούς φίλους. Φίλους που μοιράζονται μαζί μου την ισχυρή δέσμευση ότι ο δεσμός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ισραήλ είναι άθραυστος σήμερα, αύριο, άθραυστος για πάντα.

Καταλαβαίνω τη σιωνιστική ιδέα ότι εκεί υπάρχει πάντα μια πατρίδα στο κέντρο της ιστορίας μας. Ως πρόεδρος ποτέ δεν θα συμβιβιβαστώ σε ότι αφορά στην ασφάλεια του Ισραήλ. Αυτή η δέσμευση ισχύει για μένα και για τον Μακέϊν. Η υποστήριξη προς το Ισραήλ ξεπερνά τα πολιτικά κόμματα σ’ αυτή τη χώρα.

Με εμένα στο Λ. Οίκο θα υπάρχει αταλάντευτη δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ. Θα ξεκινήσω εξασφαλίζοντας την ποιοτική αναβάθμιση του Ισραηλινού στρατού. Εγγυώμαι ότι το Ισραήλ θα μπορεί να αμυθεί έναντι οιασδήποτε απειλής από τη Γάζα μέχρι την Τεχεράνη. Ως πρόεδρος θα διαθέσω 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε εξοπλιστικά για το Ισραήλ, επενδύσεις που δεν γίνονται για καμιά άλλη χώρα...

Υπήρξα αντίθετος στο να επιτραπεί στη Χαμάς η συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές 2006... Η Αίγυπτος θα πρέπει να σταματήσει την προώθηση οπλισμού προς τη Γάζα.

Η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει πρωτεύουσσα του Ισραήλ, ασφαλής και αδιαίρετη. Δεν θα υποχρεώσουμε ποτέ το Ισραήλ να συρθεί σε τραπέζι διαπραγματεύσεων και η συμπεριφορά της Συρίας στο Λίβανο πρέπει να τερματιστεί...

Ο κίνδυνος από το Ιράν είναι σοβαρός, πραγματικός, και στόχος μου είναι να εξαλείψω αυτήν την απειλή. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψω το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, οτιδήποτε περνά από το χέρι μου για να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα, οτιδήποτε περνά από το χέρι μου»


Χαρακτηριστικό της υποταγής ειδικά του Ομπάμα είναι ότι για πρώτη φορά τόσο «υψηλόβαθμος» αμερικανός (υποψήφιος Πρόεδρος ή Πρόεδρος) υποστηρίζει δημόσια ότι όλη η Ιερουσαλήμ ανήκει στο Ισραήλ. Γι όσους δεν πολυασχολούνται να θυμίσω ότι οι Ισραηλινοί κατείχαν τη μισή Ιερουσαλήμ και κατέλαβαν την άλλη μισή τον Ιούνιο του 1967 στον Πόλεμο των έξι ημερών. Η κατάληψη της Ανατολικής Ιερουσαλήμ (ουσιαστικά της παλιάς πόλης) από τους Ισραηλινούς δεν έχει αναγνωριστεί, ούτε μετά από 41 χρόνια, από τον ΟΗΕ και η τοποθέτηση του Ομπάμα περί αδιαίρετης Ιερουσαλήμ προκάλεσε ακόμα και τις αντιδράσεις της Κυβέρνησης Μπούς...

Η Hitlery από την πλευρά της τόνισε ότι ο Ομπάμα θα είναι ένας καλός φίλος του Ισραήλ...

Πάντως οι εδώ υποστηρικτές του Obama καλά θα κάνουν να συνταχθούν πίσω από τον Καραμανλή, όσον αφορά το Σκοπιανό και την εξωτερική πολιτική και να μην έχουν καμία αμφιβολία ότι αν επικρατήσει ο Obama από την 1η Ιανουαρίου 2009 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα λέγεται

George W. Obama ή Barak Bush

ενώ αν επικρατήσει ο McCain θα λέγεται

George W. McCain ή John McBush