03 Σεπτεμβρίου 2008

«Ζαγοράκη ασ' τα Κνίτικα...»

Πρόεδρε χαλάρωσε μην είσαι αγνώμονας, τώρα που βολεύτηκες... μην ξεχνάς ότι πέρσι έλεγες ότι «αν δεν γίνει ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγώ θα παραιτηθώ». Άρα για να είσαι ακόμα εκεί σημαίνει ότι έγινε ότι ήταν δυνατόν να γίνει, για χρέη που δημιούργησε ο Μπατατούδης κυρίως, υπό την κάλυψη του ΠΑΣΟΚ.

Μην τρελαίνεσαι λοιπόν τώρα και βγάζεις ανακοινώσεις ότι:

«Οι φίλαθλοι μας αντιμετωπίστηκαν ως «πολίτες δεύτερης κατηγορίας». Υπουργοί της κυβέρνησης, υφυπουργοί και βουλευτές, που ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμεροι για το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι φίλαθλοι μας, δεν είχαν τη δυνατότητα (ίσως και τη διάθεση?) να επιβάλλουν την εφαρμογή των νόμων. Οι Ναυτιλιακές Εταιρίες, όχι μόνο δεν διέθεταν εισιτήρια (αν και υπήρχαν δεκάδες αδιάθετα) για το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς»

Τι φταίνε οι υπουργοί, οι υφυπουργοί κ.λπ. όταν οι φίλαθλοί μας πάνε κάπου χωρίς να έχουν φροντίσει για την επιστροφή τους; Ή τι φταίνε οι υπουργοί, οι υφυπουργοί κ.λπ. όταν οι φίλαθλοι μας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην επιστροφή, μιας και στη κάθοδο για Κρήτη πετούσαν τις καρέκλες στη θάλασσα;...

Και ασ' τα Κνίτικα ότι «το Ελληνικό κράτος άγεται και φέρεται από το κεφάλαιο». Όταν έχεις 23,5 εκατομμύρια ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, χώρια την αξία των παικτών (καλά μη γελάτε :))), δεν μπορείς να λες ότι άλλοι είναι το κεφάλαιο. Και εσύ σαν μεγάλο κεφάλαιο άσκησες πέρσι την πίεση να γίνει κάποια ρύθμιση χρεών...

Άσε λοιπόν τις ανακοινώσεις Ζαγοράκη
και βρες μας εισιτήρια για το Καραϊσκάκη

Και κάτι ακόμα για αυτό που λέμε ότι μια είδηση μπορείς να την παρουσιάσεις και έτσι και γιουβέτσι. Αντιγράφω από το Metrosport:

«Συγκίνηση από το πέταλο

Οι δυσκολίες που συνάντησαν όσοι ταξίδεψαν στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκός δεν τους εμπόδισαν στη δημιουργία ατμόσφαιρας που σπάνια συναντάς σε Ελληνικά γήπεδα... Λίγο πριν το τέλος του αγώνα οι σχεδόν 3.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ “μεθυσμένοι” από τη χαρά της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα δε δίστασαν με σύνθημα τους να θυμίσουν σε όλους ότι μπρος στην αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ λίγο τους ένοιαζε αν θα κατάφερναν να βρούνε τρόπο να φύγουν από το Ηράκλειο. Ήταν μια πραγματικά συγκινητική στιγμή που αποδεικνύει το μεγαλείο των ανθρώπων που έκαναν χιλιόμετρα και πάλι για να βρίσκονται στου ΠΑΟΚ το πλευρό. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ομάδα του Δικεφάλου διαθέτει λαό λεβέντη αλλά και άξιο πρόεδρο.»

Ξέρετε ποιο ήταν το «συγκινητικό σύνθημα» το οποίο ανέδειξε «το μεγαλείο των φιλάθλων»;

«Οοο, Οοο στα αρχίδ... μας το πλοίο, θα μείνουμε εδώ» :))