02 Οκτωβρίου 2008

Δαϊλάκης Gau Bio

Έτσι για ενημέρωση μερικά αποσπάσματα από το Bio-γραφικό του Gau Δαϊλάκη:

«-Επίσημη επίσκεψη στις Η.Π.Α. (Σ.Σ. προφανώς το θεωρεί φοβερό επίτευγμα...) -Μάρτιος 2005. Καλεσμένος από τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ (Σ.Σ. προφανώς αυτό το θεωρεί ακόμα πιο φοβερό γι' αυτό έχει βάλει και την χειραψία τους στην σελίδα του...) Κυβερνήτη της Πολιτείας Καλιφόρνια για το Συνέδριο πολεμικών τεχνών (!!!). Συναντήθηκε με κυβερνητικά στελέχη (Σ.Σ. καμάρι που είδε από κοντά τον Bush και τον ακούμπησε...) και πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες (ΣΣ. σαν παλαιός Πρόεδρος των Φιλίππων Δοξάτου έδωσε και μερικές συμβουλές marketing για το NBA στον Stern).

-Προωθεί τη δραστηριότητα της Τράπεζας Barclays Capital και κυρίως προς τη Βόρεια Ελλάδα (Σ.Σ. αφιλοκερδώς;).


-Η.Π.Α. Άριστες σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ. Ενεργό στέλεχος του Ιδρύματος Φουλμπράιτ, το Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.»


Ειδικά η πρόταση «Η.Π.Α. Άριστες σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ» σε βιογραφικό, είναι όλα τα λεφτά.

Λες και του είπαν να δηλώσει και δημόσια την πίστη του...

ΥΓ1. Βλέποντάς τον ρε γαμτο αναρωτιέμαι ποιοι τους ψηφίζουν μερικούς... ο άνθρωπος είναι τελείως ηλίθιος... δεν καταλαβαίνεις τι λέει χειρότερος από τον Γιωργάκη... προχθές στον Ευαγγελάτο (τον είχε πάρει τηλέφωνο) έλεγε κάτι ασυναρτησίες και μόλις τον ρώτησε «αφού είχατε πει ότι θα παραιτηθείτε αν σας το ζητήσουν γιατί δεν το κάνατε» απάντησε «άλλη φορά θα τα πούμε αυτά, σήμερα πάω να φάω μια φασολάδα να ξεκουραστώ, η μέρα ήταν πολύ πονηρή, θα έρθω άλλη μέρα στο στούντιο να τα πούμε να κάνεις και υψηλή τηλεθέαση»!!! Ακούστε το ψώνιο... θα κάνει υψηλή τηλεθέαση...

ΥΓ2. Το ίδρυμα Φουλμπράιτ που διαφημίζει ότι είναι ενεργό μέλος του, δίνει υποτροφίες για σπουδές στην Αμερική και χρηματοδοτήται από το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ... στη σελίδα του αναφέρει τα Σκόπια ως «Macedonia» και ενημερώνει και όσους δεν ξέρουν ότι πρόκειται περί «region that is now internationally recognized as Macedonia» άσχετα αν η διεθνής τους ονομασία είναι FYROM.