16 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Ξαφνικά η ηθική σε αυτόν τον τόπο φαντάζει να υπάρχει μόνο μέσα στα κανάλια και οι υπερασπιστές της να είναι μόνο οι τηλεοπτικοί αστέρες, που μπορούν να κρίνουν τους πάντες για τα πάντα, να στοχοποιούν διαφόρους ανθρώπους αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα, και να γίνονται ευαίσθητοι μόνο όταν στοχοποιηθούν οι ίδιοι.

Ξαφνικά το 2ο πρόσωπο των ημερών, μετά τον φονιά μπάτσο, έγινε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, για το γεγονός ότι συνελήφθη να διασκεδάζει στον Τερζή, ενω είχε ήδη μάθει για την δολοφονία του Αλέξανδρου. Είναι αυτονόητο για μένα ότι ο Στυλιανίδης δεν είναι ούτε κανένας αναίσθητος, ούτε κανένας που δεν ξέρει τι κάνει.

Αλλά δεν φτάνει στις μέρες μας μόνο αυτό. Η γυναίκα του Καίσαρα άλλωστε δεν πρέπει να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια. Και σε αυτό το σημείο ο Ευρυπίδης μάλλον έκανε φάουλ.

Από την άλλη βέβαια, οι φωτογραφίες στην Κ.Ε.-ή ό,τι άλλο ήταν αυτό το συνοθύλευμα-του ΠΑΣΟΚ των νταβατζίδων των εργαζομένων Παναγόπουλου-Πολυζωγόπουλου, να αγκαλιάζονται χασκογελώντας, ή το ότι στην συγκέντρωση με τα κεράκια στο Περιστέρι, ο Γιωργάκης και ο Ραγκούσης ήταν μες την καλή χαρά, δεν ενόχλησαν κανέναν. Αυτά έχει η υποκρισία, που έχει πλέον καταστεί μεγάλη πληγή στην δημοσιογραφία.


Γιατί μην μου πείτε ότι κάποιος από όλες αυτές τις "αρσακιάδες", Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Τράγκας και οι λοιποί "συγγενείς", μόλις έμαθαν τον φόνο του 15χρονου, παράτησαν τα χρυσοπληρωμένα γεύματά τους για να πενθήσουν; Ή μήπως ανέβαλαν το τένις τους;

Τις προάλλες, εν μέσω των λεηλασιών και των καταστροφών για 5η ημέρα,εκατοντάδων καταστημάτων ταλαίπωρων μικρομεσαίων εμπόρων, ο κ. Χατζηνικολάου συνέτρωγε με τον κ. Παπανδρέου και τις συζύγους τους σε ακριβό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.

Καμιά τσίπα δηλαδή;
Κι έχουν το θράσος να γίνονται τιμιτές των πάντων;