12 Ιανουαρίου 2009

«Απαύγασμα ΠΑΣΟΚικής παραπληροφόρησης»

Από το ΠΑΣΟΚ SPAM:

Η είδηση παρουσιάστηκε από διάφορα blogs. Δείτε πως την παρουσίασε το πασοκικό PIAZZA del POPOLO (PdP), κάνοντας το γνωστό κόλπο από το press-gr, δηλ. βάζουμε ένα τίτλο πιασάρικο που δεν αποδεικνύεται πουθενά στο κείμενο:

«Εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείο Παιδείας ζητά να μάθει από τους καθηγητές τον λόγο που συμμετείχαν στις τελευταίες κινητοποιήσεις της νεολαίας

17/12/2008

40 χρόνια πίσω γυρνάμε, όταν βλέπουμε και διαβάζουμε ότι εμπιστευτικό έγγραφο του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Χαλκιδικής, που υπογράφει ο αναπληρωτής προϊστάμενος Αστέριος Βαγγλής, ζητάει να μάθει από τους ίδιους τους καθηγητές γιατί συμμετέχουν και εγκρίνουν την πραγματοποίηση πορείας διαμαρτυρίας για την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.


Το «εμπιστευτικό» έγγραφο – ρουφιανόχαρτο, που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με εντολή του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, έχει μοιραστεί στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και μέσω των Διευθυντών και Προϊσταμένων, τρομοκρατούνται, απειλούνται και προπηλακίζονται καθηγητές οι οποίοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών.
Όλα είναι θέμα Παιδείας, τελικά!»

ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ»!!!!

ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Α' ΚΑΙ Β' ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ!!!

Το συγκεκριμένο post με τον ψεύτικο και παραπλανητικό τίτλο λοιπόν το άρπαξε ο ιντερνετικός assistant ινστρούχτορας (headcoach παραμένει ο PREZA TV) και υπερασπιστής των κουκουλοφόρων, ΑNemos αφού εκστασιασμένος δήλωσε σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του PdP: «Ενα μεγάλο μπράβο για το έγγραφο που βγάζεις στη δημοσιότητα. Μου επιτρέπεις να αναδημοσιεύσω;». Έβαλε την σάλτσα του και παρουσίασε το γεγονός ως εξής:

« Εμπιστευτική εγκύκλιος Στυλιανίδη

Με εγκύκλιό του που χαρακτηρίζεται «εμπιστευτική» το Υπουργείο Παιδείας ζητά από όλα τα γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας να διεξάγουν έρευνα και να αναφέρουν όλους τους καθηγητές και διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων οι οποίοι συνόδευσαν μαθητές σε συγκεντρώσεις και πορείες έτσι ώστε να υποστούν άμεσες διοικητικές κυρώσεις...»

Αυτός ο βλάκας όχι μόνο έβαλε στον τίτλο το όνομα του Στυλιανίδη, αλλά έγραψε και στην ανάρτηση ότι το Υπουργείο έστειλε την «εμπιστευτική» εγκύκλιο!!! Επειδή δε το θράσος τους περισσεύει έγραψε και ότι η εγκύκλιος απεστάλη σε όλα τα γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!!... άσχετα αν το έγγραφο που παρουσιάζει το PdP ήταν της Περιφερειακής ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν με εκπλήσσει βέβαια γιατί μπορεί ο αμόρφωτος να μην ξέρει τη διαφορά μεταξύ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

Είναι δε τόσο γελοίοι που ο PdP όχι μόνο δεν ανέφερε την πηγή (την σελίδα) απ΄όπου έκλεψε το έγγραφο αλλά το παραποίησε κιόλας για να μην φαίνεται ότι το είχε κλέψει από άλλη σελίδα... Δείτε το έγγραφο που μπήκε στην πρωτότυπη ανάρτηση στο blog ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ αριστερά και το έγγραφο που έβαλε o καραπασόκος δεξιά:

Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ "respentza" ο "κλέφτης"!!!

Πρόκειται όμως μόνο γι' αυτό; Δηλ. αφαίρεσε το όνομα για να μην φανεί η "κλοπή";

Όχι βέβαια. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ...

Ο PdP δεν ανέφερε την πηγή και την έσβησε από την φώτο γιατί απλούστατα η πηγή δεν λέει αυτά που λέει ο PdP!!!

Η πηγή, αυτός που πρώτος αποκάλυψε το έγγραφο δηλ. το blog ΡΕΣΠΑΝΤΖΑ (δείτε εδώ), παρουσιάζει το γεγονός στις σωστές του διαστάσεις και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

Πουθενά δεν αναφέρει ότι πρόκειται για εγκύκλιο του Υπουργείου πόσο μάλλον του Στυλιανίδη.

Όλο αυτό βέβαια δεν τελειώνει έτσι μιας και τα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ αφού έκαναν την προπαγάνδα τους, το βούλωσαν και έκαναν τις πάπιες.

ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ!!!

Δείτε, από το ΡΕΣΠΑΝΤΖΑ (που προς τιμήν του ξαναλέω, ασχολήθηκε διεξοδικά με το θέμα) τι έγραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

«Έντονη αντίδραση Στυλιανίδη για στέλεχος εκπαίδευσης

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη προκάλεσε η πρωτοβουλία στελέχους της εκπαίδευσης στη Χαλκιδική να ζητήσει εξηγήσεις από καθηγητές γιατί συνόδευσαν τους μαθητές τους σε εκδηλώσεις για τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ο κ. Στυλιανίδης μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό ζήτησε την παραίτηση του εκπαιδευτικού στελέχους κ. Αστέριου Βαγγλή. Και αυτό διότι «η ενέργειά του έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη φιλοσοφία της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, πόσω μάλλον που έγινε σε μία κρίσιμη περίοδο για την εκπαίδευση, την ίδια στιγμή που το υπουργείο επιχειρεί να ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές», όπως ανέφερε χθες στην «Κ» υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας.»

Δείτε τι έγραψε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

«Αστέριος Βαγγλής: "Είναι πελαγωμένο το Υπουργείο"!!!

"Την παραίτηση του αναπληρωτή προϊσταμένου στο γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χαλκιδικής ζητεί το υπουργείο Παιδείας, επειδή με έγγραφό του ζητούσε εξηγήσεις από διευθυντές σχολείων, για μαθητικές διαδηλώσεις που έγιναν στα Μουδανιά, μετά τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. «Κινήθηκα νόμιμα, είναι πελαγωμένο το υπουργείο», απαντά ο προϊστάμενος (* προϊσάμενος ή προβοκάτορας;) και αρνείται να αποχωρήσει...

Προσοχή λοιπόν στην παραπληροφόρηση και στα ψέμματα του PIAZZA del POPOLO
(για τον ΑΝemos δεν αξίζει να πούμε τίποτα)...
όταν τους διαβάζετε να θυμάστε ότι εκτός από ψεύτες είναι και «κλέφτες»...
λογικό άλλωστε μιας και ακολουθούν πιστά τα βήματα τως πολιτικών που υποστηρίζουν.

Άντε να χαθείτε ξεφτιλισμένοι που ενημερώνετε και «αποκαλύπτετε» και ειδήσεις...
ρεμάλια του κερατά που μας περνάτε για ηλίθιους.