05 Ιανουαρίου 2009

«ΠΑΣΟΚ Entertainment (όπως λέει και ο Yorgo) vol. 2»

Χαμός με τα χριστουγεννιάτικα Blackberry που «μοίρασε» ο Γιωργάκης στα στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου, δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ κ.ά. Η είδηση που πρωτοδημοσιεύθηκε στο «ΒΗΜΑτοδότη» έκανε τον γύρο των blogs μέχρι που οι Νεοταξίτες παλαιοΠΑΣΟΚοι του ΛΆΟΣ (με τον τόνο στο Α :))) αποφάσισαν να την διορθώσουν και να μας επαναφέρουν στην τάξη...

Η είδηση αρχικά έλεγε:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσφερε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τους Βουλευτές και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους,το τελευταίο μοντέλο Blackberry.

Άπο μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε είδαμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ξεπερνάει σε αξία τα 350 ευρώ. Κάνοντας έναν απλό πολλαπλασιασμό της αξίας επί 450 -κατά προσέγγιση τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου + οι Βουλευτές + οι Δημοσιογράφοι- διαπιστώσαμε ότι το συνολικό κόστος των δώρων του κ. Παπανδρέου είναι 157 500 €!!!»

Και «ξένιζε» (είπαμε έχουν χιούμορ οι άτιμοι :)) «ακόμα περισσότερο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης αλλά και σε μια περίοδο όπου το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα...»

Τελικά μετά από «έρευνα» των Νεοταξιτών του ΛΆΟΣ αποδείχθηκε ότι πρόκειται για πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει το ΠΑΣΟΚ με την Wind σύμφωνα με το οποίο όσοι ΠΑΣΟΙΚοι γίνουν συνδρομητές σε συγκεκριμένο εταιρικό πρόγραμμα, παίρνουν δωρεάν το Blackberry...

Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, είπαμε:

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (αληθινές ή ψεύτικες) ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΕΛΙΟ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ "ΕNTERTAINER" ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕI ΚΙ Ο YORGO

ΥΓ. Θα κάνουμε ρελάνς με τη vodafone και το i-phone ρε... δε μασάμε :)))