10 Φεβρουαρίου 2009

«Πέτρο στο καλό και καλή σύνταξη»

Από naxios:

Τις προηγούμενες μέρες τα παπαγαλάκια του συστήματος είχαν καλλιεργήσει την εντύπωση ότι η πλειοψηφία των βουλευτών της Ν.Δ. θα ανταποκρινόταν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, του διαγραμμένου από την Ν.Δ. βουλευτή Πέτρου Τατούλη, υπό τον τίτλο: «Δεξιά – BLOG - Αριστερά. Ελπίδα, εμείς οι ίδιοι».

Τελικά όπως διαβάσαμε και στο site parapolitika.gr η συμμετοχή των βουλευτών της Ν.Δ. υπήρξε κατά πολύ κατώτερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργήσει οι γνωστοί παπαγάλοι του διαδικτύου.

Οι βουλευτές που ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση μετρούνται... στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μάλιστα συνεργάτης του Πέτρου Τατούλη ακούστηκε να λέει ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές που παραβρέθηκαν περισσότερη ζημία έκαναν παρά καλό.

Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν όλοι οι πικραμένοι όπως ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος, ο «συνοδός» του Κακαουνάκη και πρώην υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο βουλευτής Λέσβου Γιάννης Γιαννέλης που βγήκε στο αντάρτικο, και ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και κάποιος πολιτευτής Χρήστος Μοσχανδρέου. Κάποιοι, λένε ότι πήγε και ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Εκεί ήταν και ένα ορφανό του Σημιτισμού, που ούτε ο Γιωργάκης που μαζεύει από παντού δεν τον θέλει, πρώην υπουργός και κολλητός του Σημίτη, ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, ο οποίος εκφράζει συχνά - πυκνά την ανάγκη για τη δημιουργία νέου κόμματος. Μάλιστα ο Τατούλης και ο Κοντογιαννόπουλος έχουν κοινές ιδεολογικές αναφορές από τα χρόνια της συνύπαρξής τους εντός της Ν.Δ. Θα είχε πλάκα μετά τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να καταλήξει ο πρώην υπουργός στο κόμμα του Πέτρου.

Διαβάζουμε επίσης στο site parapolitika.gr ότι την πλάτη στο Τατούλη, γύρισε και ο πρώην υπουργός Βύρωνας Πολύδωρας, τον οποίο περίμενε πως και πώς ο Αρκάς βουλευτής. Όσοι συνομιλούσαν με τον Πολύδωρα θεωρούσαν αναμενόμενη την απουσία του αφού όπως λένε «έχει ενοχληθεί από το γεγονός ότι ο Τατούλης παίζει μόνον για τον εαυτό του».

Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκου Καραχάλιου, οποίος διατηρεί σχέση με τον πρώην υφυπουργό. Κάποιοι λένε ότι ήταν στην αγαπημένη του Μύκονο…

Δεξί Εξτρέμ:
1. Τους ξαναλέμε για να εμπεδώσουμε ποιοι ρίχνουν νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ και θέλουν και την ψήφο μας:
Γιακουμάτος (και 'συ ρε Γεράσιμε;... κρίμα... κρίμα)
Τζαβάρας
Γιαννέλης
Γιαννόπουλος
2. Τα έχω πει και παλαιότερα για τον Βύρωνα... είναι ο τελευταίος που θα φύγει από τη Ν.Δ. ρε!!! Μην αγχώνεστε...