16 Μαρτίου 2009

Κότες παντού...!

Τελικά αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος ΚΟΤΕΣ: πρώτα πρώτα, στους δημοσιογράφους. Λέει ο καθένας την παπαριά του, εναντίον οποιουδήποτε, και μόλις ο αποδέκτης των οποιονδήποτε...παπαρολογιών αντιδράσει, οι ΚΟΤΕΣ αρχίζουν: προσπαθούν να μας φιμώσουν!

Παρακολουθούμε όλοι το χάος που επικρατεί στα blog, με τον κάθε σαλεμένο να φτιάχνει ένα blog και να αρχίζει να εκτοξεύει ότι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς, για να βγάλει τ' απωθημένα του. Και μόλις αρχίζει η συζήτηση περί ανωνυμίας των blog, αρχίζουν οι ΚΟΤΕΣ πάλι να φωνάζουν: "προσπαθούν να μας φιμώσουν". Το ίδιο και με το θέμα των καρτοκινητών.

Αλλά και σε άλλες ενέργειες, όπως οι..."εξεγέρσεις", οι "Ρομπέν των Φτωχών" που μπαίνουν στα σούπερμαρκετ και κλέβουν τρόφιμα, μόλις πιάσει κανέναν η Αστυνομία, αρνούνται ότι έχουν κάνει κάτι! Τόσο επαναστάτες! Τόσο ΚΟΤΕΣ! Να πουν "ναι, ρε, τα έσπασα,γιατί είμαι κοινωνικός αγωνιστής", κι όχι να λένε σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου "μαμά δεν το έκανα εγώ".

Τελικά, δεν έχει κανείς τα μπαλάκια σε αυτόν τον τόπο να αναλάβει τις ευθύνες του; Έχεις εσύ ένα blog, γιατί να μην το έχεις επώνυμα; Από εκεί και πέρα όμως, αν θες να έχεις ένα blog, να αναλαμβάνεις και την υποχρέωση να το ελέγχεις. Για το τι γράφει ο καθένας, με τη μορφή σχολίων ας πούμε, είναι τόσο δύσκολο ο ιδιοκτήτης του blog να τα ελέγχει; Απλά οι ΚΟΤΕΣ, δεν θέλουν να τους ελέγχει κανείς. Θέλουν μέσω των ανωνύμων σχολίων όσων μπαίνουν στα blog τους, να περνάνε όσα εκείνοι ως καλές ΚΟΤΕΣ που είναι, δεν μπορούν να γράψουν.

Απλά τα πράγματα: όποιος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, είναι επώνυμος. Όποιος θέλει να κάνει τον επαναστάτη, ας αναλάβει και τις ευθύνες του.

Και βγήκαν ξαφνικά διάφορες μαϊμούδες δημοσιογράφοι του γνωστού ΖΟΥΓKΛΑ, να την πέσουν στον γιο του Βουλγαράκη, επειδή στο προφίλ του στο facebook είχε γράψει ότι "όλοι οι δημοσιογράφοι είναι π...ς γιοί". Και παρεξηγήθηκαν!!! Λες και εκείνοι από τα blogs τους, έχουν πει λιγότερα και για τον Βουλγαράκη τόσους μήνες, και για πολλούς δημοσιογράφους. Και τους πείραξε αυτό!

Πως και δεν κατέθεσε κανένας υπερευαίσθητος και μήνυση απορώ...!

Υ.Γ.: Α, και για να μην ξεχάσω, οι κουκουλοφόροι που "τα έσπασαν" στο Κολωνάκι, ήταν για συμπαράσταση στον φυλακισμένο γιο του Βούτση. Γι'αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε ευθέως τα γεγονότα. Αυτό έλειπε!