04 Μαρτίου 2009

«Ο Λοβέρδος τι προβλέπει για απόψε... ή έχει ακόμα στο «μυαλό του το γύρο του θριάμβου με την κούπα του ΟΥΕΦΑ»;»

Εν όψει του βραδινού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ δεν θα κάνω πρόβλεψη... δυστυχώς όμως δεν είδα να κάνει καμία πρόβληψη και ο άρρωστος γαύρος ο Λοβέρδος :)). Και οι προβλέψεις του είναι πολύ έγκυρες πάντα πέφτει μέσα :)). Δυστυχώς τελευταία τις έχει αραιώσει πολύ και δεν έχουμε με τι να γελάμε... Πάρτε μερικά δείγματα από τις τελευταίες :

«ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
19.12.2008
...
Η Σεντ-Ετιέν είναι του χεριού μας. Έτσι, όμως, πιστεύαμε και για την Ανόρθωση. ‘Εγραφα τότε ότι ο Θρύλος χρειάζεται σοβαρότητα και θερινή προσγείωση για να αποφύγει εκπλήξεις. Νομίζω, πως διοίκηση, προπονητής, παίκτες θα κρατήσουν το μέτρο, τώρα που γίναμε περισσότερο σοφοί. Ειδικώς ο προπονητής τώρα ξέρει που βρίσκεται. Τον έβλεπα χθες μπροστά από τον πάγκο και αισθανόμουν εμπιστοσύνη... Η Χέρτα έπαιξε όπως κι ο Ολυμπιακός στο πρεσάρισμα, δηλαδή πρέσιγκ ψηλά. Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, όμως, είχε τον Πατσατζόγλου στην ίδια ευθεία με τον Μπελούτσι, να πηγαίνει για γκολ, και στο κέντρο έπαιζε μόνος του ο Ντούντου. Όπως ο Στολτίδης επί Σόλιντ. Πάλι καλά που ο Άγιος Νικοπολίδης και η τύχη μας άφησαν στο 0-0. Όταν αυτό διορθώθηκε στο β΄ ημίχρονο, αλλά και όταν ο Λέτο μπήκε στη θέση του Τζόλε, που λόγω ηλικίας δεν μπορεί να παίξει όταν οι άλλοι 19 παίκτες παίζουν πρέσιγκ, τότε χάθηκε η μπάλα. Ομαδάρα έχουμε. Θα παίζουμε άνοιξη στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχή χρονιά. Γράφουμε την ιστορία μας και εκτός Ελλάδας. Να είμαστε ειλικρινείς, όσο κι αν κινδυνεύουμε να μας πουν τρελούς : υπάρχει γαύρος σήμερα που να μην έχει στην άκρη του μυαλού του τον τελικό UEFA και το γύρο θριάμβου με την κούπα αυτή ;» (ΣΣ. Αντρέα μου ελεύθερα... αλλοίμονο ποιος να σε πει τρελό; Είναι δυνατόν; :))))

«ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
19.02.2009

Μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ήθελα να γράψω για τον Ολυμπιακό, ως ομάδα καλλιτεχνών, που πρέπει να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα, και να γίνει ομάδα της UNESCO, που θα παίζει μόνο φιλικά ματς, αφού δεν έχει πλέον αντίπαλο κι επειδή δεν παίζει απλώς μπάλα, αλλά ζωγραφίζει.

Επιφυλάχθηκα.

Κι ευτυχώς. Διότι ήλθε ο εξευτελισμός με τον Άρη και το χθεσινό άτυχο ματς με την Σαιντ-Ετιέν. Τραυματισμός του Λέτο στα λίγα λεπτά που έπαιξε με τον Άρη, τραυματισμός του Γκαλέτι μέσα στο ματς, έλλειψη του Κοβάσεβιτς λόγω αιφνίδιας αποχώρησης λόγω υγείας του, ατυχείς στιγμές του Ντομί, διαβολική τύχη των Γάλλων, απροσεξία του Ολυμπιακού από υπερ-αισιοδοξία, καθώς και ατυχία σε δύο-τρεις φάσεις και ιδού το 1-3 (ΣΣ. Ωραία ανάλυση... κάπως έτσι θα διορθώσετε και τα οικονομικά άμα γίνετε Κυβέρνηση;). Πιστεύω, πάντως, ότι στη Γαλλία θα κερδίσουμε. Δεν λέω ότι θα προκριθούμε, λέω ότι θα κερδίσουμε (ΣΣ. Αμετανόητος...). Έχουμε καλή ομάδα αρκεί να παίξουμε και να ενισχύσουμε το κέντρο για το ματς της Γαλλίας.»

Για το σημερινό ματς προτίμησε να μην μιλήσει... τα υπόλοιπα αύριο... άντε γερά...