27 Μαΐου 2009

«Παιδιά λίγο υπομονή ως τις 8 Ιουνίου... μετά θα τις μοιράζει δωρεάν ο Γιωργάκης»

Χθες ο Γιωργάκης επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, "ΑΡΓΩ", στο Χολαργό. Αφού είπε το ποίημά του ότι η ΝΔ τα έκανε και εκεί μπάχαλο... μας είπε: «η πρόληψη είναι προτεραιότητα, για να κάνουμε πιο ανθρώπινη την κοινωνία και θα την κάνουμε». Επειδή στις 8 Ιουνίου θα ορκίσει την Κυβέρνησή του... ας κρατηθούμε μερικές μέρες ακόμα και μην αγοράσουμε μόνοι μας...

Από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου ο Γιωργάκης θα μοιράζει γλάστρες δωρεάν...



ΥΓ1. Η ανάρτηση αφορά φυσικά το Γιωργάκη και τις αρλούμπες του... σε καμία περίπτωση δεν αφορά τους χρήστες ναρκωτικών και ειδικά τα παιδιά που κάνουν υπερπροσπάθεια να απεξαρτηθούν και έχουν την στήριξη όλων μας.

ΥΓ2. Ο Γιωργάκης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν κάνει τίποτα στο συγκεκριμένο τομέα: «τα κέντρα αυτά που δημιουργήθηκαν επί των ημερών μας, θα έπρεπε σήμερα να λειτουργούν και να αυξάνονται, όμως έκλεισαν ακόμα και το Κέντρο Εκπαίδευσης Στελεχών των Κέντρων Πρόληψης"» για να του απαντήσει το Υπ. Υγείας: «Το θέμα των ναρκωτικών είναι πολυσύνθετο και σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, ώστε οι προτάσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να περιορίζονται μόνο σε αριθμό δομών. Αλλά και με αυτή τη λογική υπενθυμίζουμε ότι σε 17 χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , δημιουργήθηκαν μόνο 3 μονάδες , ενώ σε 5 χρόνια διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία δημιουργήθηκαν 7. Εξάλλου, σε ότι αφορά στα Κέντρα Πρόληψης . ο νόμος που τα σύστησε, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, δεν προέβλεπε τη βιωσιμότητα του συστήματος. Αυτή την κατάσταση βρήκαμε εμείς, αυτά τα προβλήματα λύνουμε»