04 Μαΐου 2009

«Γιωργάκη, φοβού τους... «κουρασμένους»!!!»

Δυο - τρεις τέτοιες εμφανίσεις και θα πάρουμε και τις ευρωεκλογές :)))



Το βίντεο και το παρακάτω σχόλιο είναι του DeFreJus:

«Κόλαφος ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενάντια στον κατ επάγγελμα συκοφάντη και ελεεινολόγο της Ελλάδος, τον Αμερικανοεβραιοσπορίτη Υιό της Ιεχωβούς Μάργκαρετ Τσαντ, τον Γιωργάκη Παπανδρέου!!!

Μόνο που κακώς τον κακίζουν, ότι τάχα «δυσφημεί την πατρίδα του»!!! Πατρίδα του δεν είναι η Ελλάς, και αυτό φροντίζει ο Άθλιος να μας το υπενθυμίζει κάθε ώρα και στιγμή! (ΣΣ. Σε λίγο θα βάλουμε άλλη μια απόδειξη για το ότι ο Yorgo δεν είναι Ελληνας...) Πατρίδα του είναι οι Εβραιοκρατούμενες ΗΠΑ, τα συμφέροντα των οποίων, όπως και ο Αμερικάνος Πράκτορας μπαμπάκας του, υπηρετεί με... θρησκευτική ευλάβεια!!! Τσάμπα τον έκαναν... κοτζάμ Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς; Αυτόν, τον Ακαταλληλότερο και πιο Αποτυχημένο σε όλη την Υφήλιο;

Επιχείρησε ο Αμερικανοεβραιοσπορίτης προ καιρού να «παίξει» επικοινωνιακά με την μικροπολιτική παραφιλολογία του δήθεν «κουρασμένου Πρωθυπουργού». Όμως, τα γεγονότα και η πικρή αλήθεια έρχονται να τον βάλουν στη θέση που του αξίζει (εκεί όπου τον είχε βάλει πριν από ενάμισι χρόνο το γνωστό «συγκρότημα»...): στον σκουπιδόλακκο της Ιστορίας!!!

Γιατί, εάν αυτός ο Καραμανλής-τυφώνας για τον αχυρώνα του ΠΑΣΟΚ είναι... «κουρασμένος», τότε φανταστείτε τι έχει να συμβεί μόλις... ξεκουραστεί και αρχίσει για τα καλά το σφυροκόπημα των Αθλίων Εφευρετών της Διαφθοράς και της Λαμογιάς εν Ελλάδι!!!

Μάλλον, ο Γιωργάκης - ποντάροντας στην «κούραση» του Καραμανλή - επιβεβαίωσε άθελά του το γνωστό ρητό «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται»... Όπως και αυτός... ονειρεύεται την καρέκλα του Πρωθυπουργού και ένα... «κουρασμένο» Καραμανλή που θα του την παραδώσει αμαχητί...

Αλλά, φευ! Στις δημοσκοπήσεις ο Ακαταλληλότερος κατρακυλά ακόμη πιο χαμηλά σε σχέση με τον σημερινό Άξιο Πρωθυπουργό της Ελλάδος! Και μόλις θα κληθεί - θέλοντας και μη - ν' αφήσει την σκανδαλολογία και την ελεεινολογία και να καταθέσει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις και πρόγραμμα για την Κρίση και την διακυβέρνηση του τόπου, τότε να δείτε τι έχει να γίνει!!! Όπως είχε πει κάποτε και ο Λαζόπουλος:

George, keep katrakilling!!!»