16 Ιουνίου 2009

«Τελικά ο Βενιζέλος είναι όρθιος ή καθιστός μαλάκ... ή και τα δύο»

Μύλος έχει γίνει η ΝΔ σύμφωνα με τα ΜΜΕ... όπου ναναι η πολυκατοικία καταρρέει και ο Βελόπουλος με τον Καρατζαφέρη έχουν απλώσει σαν πυροσβέστες το πανί για να πιάσουν τον Μανώλη που ετοιμάζεται να πηδήξει απ΄το μπαλκόνι... αντίθετα στο ΠΑΣΟΚ όλα δουλεύουν ρολόι και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... απλά κάτι έγινε και όπως μας πληροφορεί η Μακρή «κανείς δεν αισθάνθηκε βολικά» αλλά δεν τρέχει και τίποτα...

Σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του Γιωργάκη, είχε κανονιστεί η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος στο γραφείο του πρώτου...

Όταν οι κ.κ Πάγκαλος , Βενιζέλος , Ραγκούσης κι Αθανασάκης έφτασαν στον προθάλαμο του γραφείου του Παπανδρέου , η γραμματέας τους ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να περιμένουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την τελευταία στιγμή μια τηλεφωνική κλήση .

Χωρίς εμφανή αιτία , ο Β.Βενιζέλος "βγήκε" από τα ρούχα του και άρχισε να φωνάζει έξαλλος στη γραμματέα λέγοντας "μας περνάτε για ζώα" κτλ .
«Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο;», έλεγε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας προσωρινά άφωνο μέχρι και τον Πάγκαλο.

Ο Γιώργος Παπακωσταντίνου έτρεξε να κλείσει την πόρτα, οι δημοσιογράφοι διώχθηκαν κακήν κακώς και η γραμματέας του κ. Παπανδρέου πήγε στο καπνιστήριο για να ηρεμήσει.

Η αντίδραση του Βενιζέλου προκάλεσε την έκρηξη του Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος τον... παρότρυνε να μείνει στη θέση του λέγοντας... τα υπόλοιπα στο βίντεο (σόρυ για την κακή ποιότητα αλλά ο ήχος είναι που μετράει...)



Όταν ο Μανώλης στέλνει μια επιστολή στον Καραμανλή... η πολυκατοικία καταρρέει...

όταν ο Πάγκαλος λέει τον Βενιζέλο «οιΚΩΛΟ...» (για να μην πω μαλάκα και πείτε ότι βρίζω)... απλά δεν αισθάνονται και πολύ «βολικά»...

τελικά είστε «και πολύ Μακρή»...
για να μην πω...