24 Ιουλίου 2009

«Ποια θα ήταν η εκτίμηση των Ελλήνων στον τέως αν έβγαινε και έλεγε δημόσια ότι έλεγε στα μουλωχτά;»

Κάποιο έγιναν «μύθοι» χωρίς να το αξίζουν, επειδή υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση ή επειδή σε κρίσιμες στιγμές έκαναν τις πάπιες και τους υπεράνω... χαρακτηριστική περίπτωση ο τέως Πρόεδρος Στεφανόπουλος που όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει τα καλύτερα μιας και το πιπίλισμα περί γκάλοπ που έδειχναν τη συντριπτική αποδοχή του τέως από το ελληνικό λαό, είχε αποτέλεσμα..

Πως θα αποτιμούσε άραγε πχ. ο ελληνικός λαός τον τέως αν είχε βγει και είχε ταχθεί κατηγορηματικά υπέρ του σχεδίου Ανάν; Πως θα τον αποτιμούσε ο λαός αν ήξερε ότι στο συγκεκριμένο θέμα ήταν πλήρως υποταγμένος στις εντολές Αμερικάνων, Σημίτη και Γιωργάκη;

Προφανώς όπως και οι δύσμοιροι Κύπριοι που τον επισκέφθηκαν ελπίζοντας, όντες παραπλανημένοι, στη στήριξή του... ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ.

Ελευθεροτυπία 18.11.2002

«Ανακοινώνοντας την απόφαση της Ιεράς Συνόδου (ΣΣ. εναντίον του σχεδίου Ανάν) ο μητροπολίτης Κυρηνείας Παύλος εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για το αρνητικό κλίμα που συνάντησε, όπως υποστηρίζει, στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία Κερυνειωτών με τον Πρόεδρο Στεφανόπουλο, το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

«Αισθανόμαστε προδομένοι από τη στάση του Προέδρου Στεφανόπουλου», είπε ο Παύλος, δίνοντας συνέχεια στις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν χθες στην εφημερίδα «Σημερινή», σύμφωνα με τις οποίες ο Πρόεδρος Στεφανόπουλος φέρεται να είπε «με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, σε αντιπροσωπεία Κερυνειωτών που τον επισκέφθηκε, ότι με βάση το σχέδιο Ανάν θα πρέπει να ξεχάσουν την Κερύνεια».

ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ
ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ:

«ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ...»