Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

«Τότε το ριχτάρι ήταν "μεταξένιο" και δεν ενοχλούσε τον καραγκιόζη τον Βαξεβάνη»Έχουν όλοι σελίδα στο Ίντερνετ... έχουν κι οι κώλοι όπως λέει ο λαός... Έτσι εσχάτως μας προέκυψε και ο Βαξεβάνης... από συνωμοσιολόγος έγινε τρομοενημερωτής και αφού ακόμα και η τηλεόραση τον ξέρασε μπούκαρε στο διαδίκτυο...

Δεν θα βάλω λινκ για τη σελίδα του μιας και απ' ότι βλέπω στο alexa βρίσκεται κάπου στο 700.000!!! Για τέτοια αναγνωσιμότητα μιλάμε!! Το 700.000 στο alexa πρέπει να σημαίνει κάτι μεταξύ 100 και 200 επισκέπτες!! Επαγγελματίας δημοσιογράφος σου λέει μετά...

Ο λόγος της ανάρτησης είναι η παρακάτω εικόνα που έχει στην ιστοσελίδα του ο κρατικοδίαιτος μιας και οι ηλίθιοι της ΝΔ φρόντισαν να του έχουν δώσει και διαφήμιση της cosmote:Σχόλιο για το πρόσφατα ανaκοινωθέν ποσοστό ανεργίας έχουν και άλλοι. Πχ. ο σύντροφος Κρόγιας και η χθεσινή Ελευθεροτυπία που στη διαδικτυακή της έκδοση το είχε πρώτο θέμα...

Η απάντηση όμως αφορά τον καραγκιόζη που οσονούπω και επ' ευκαιρία της επετείου θα βγει να μας πει ότι οι Αμερικάνοι δεν πήγαν στο φεγγάρι αλλά το σκηνοθέτησαν :))

Καλά θα κάνει λοιπόν το χαιβάνι να ξεφυλλίσει μερικές παλαιότερες φυλλάδες για να θυμηθεί τι γινόταν την εποχή της ισχυρής Ελλάδας όταν τα μάγκωνε από την ΕΡΤ.

Τι θα έλεγε ο κηφήνας να δούμε μερικούς τίτλους της αγαπημένης του Ελευθεροτυπίας και εσχάτως της Καθημερινής;

Πάμε λοιπόν... ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΙΣΧΥΡΗ

«Ελευθεροτυπία 2.10.2003»

Τέταρτη, με σταθερή ανεργία 9,2% η Ελλάδα Η ανεργία στην Ελλάδα παρέμεινε στο επίπεδο του 9,2% του ενεργού πληθυσμού τον Ιούνιο 2003, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για τη χώρα μας που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία. Με το ποσοστό αυτό, η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην Ευρώπη των «15», μετά την Ισπανία (11,4%), τη Γαλλία (9,3% τον Ιούνιο και 9,4% τον Αύγουστο 2003) και τη Γερμανία (9,4%).

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ... ΣΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ;

«Ελευθεροτυπία 27.12.2001»

Δεύτερη η Ελλάδα, μετά την Ισπανία, με θλιβερό ρεκόρ
Στο 10,9% η ανεργία

Και αυτή τη χρονιά φαίνεται πως ο Αϊ Βασίλης δεν παρέλαβε χιλιάδες γράμματα από την Ελλάδα που του ζητούσαν ένα και μόνο δώρο, μια θέση δουλειάς. Σε 10,9% μειώθηκε η ανεργία κατά το πρώτο τρίμηνο του 2001, από 12,1% που ήταν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2000. Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς η Ελλάδα κατέχει ως προς το ποσοστό ανέργων τη δεύτερη θέση, μετά την Ισπανία, μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ...

«Καθημερινή 11.01.2001»

Μεταπολεμικό ρεκόρ ανεργίας 12,4% καταγράφηκε το 1999

Το όριο του 12% ξεπέρασε η ανεργία, σύμφωνα με μετρήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΣΥΕ) που θα ανακοινωθούν σύντομα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μεταπολεμικά ποσοστό και αγγίζει το 12,4%, έδειξε η έρευνα που αφορά το τελευταίο τρίμηνο του 1999, λόγω της μεγάλη καθυστέρησης με την οποία μετρείται το κρίσιμο και ευαίσθητο αυτό μέγεθος. Το ποσοστό αυτό είναι υψηλότερο του 11,7%, όπου είχε φθάσει η ανεργία το 1999, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάιο η ΕΣΥΕ.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων της ΕΣΥΕ εμφανίζουν την ανεργία υψηλότερα από το 12% που έχει αποδεχθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας στο Σύμφωνο Σταθερότητας, που κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σημειώνεται ότι, για το 2000, η κυβερνητική πρόβλεψη δείχνει την ανεργία στο 11,3% και στο 10,4% το 2001.

Ο συγκεκριμένος δείκτης που δεν λογιζόταν ως παράμετρος της πορείας στην ΟΝΕ, βρίσκεται μονίμως σε απόκλιση από τις επίσημες προβλέψεις. Την αύξηση του ποσοστού των ανέργων τα τελευταία χρόνια, συνοδεύει και μια «δυστοκία» από πλευράς ΕΣΥΕ, σχετικά με το χρόνο δημοσίευσης των στοιχείων.

ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ Σ' ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ;
Ρε δε γαμ... πρωί πρωί που λέει και ο δικός;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου