28 Αυγούστου 2009

«Μετά από τρείς μέρες το ΠΑΣΟΚ απάντησε για τις απλωτές του Γιωργάκη»

Επιτέλους τρεις μέρες μετά το δημοσίευμα της ΠΑΣΟΚικής Αχαϊκής εφημερίδας και αφού η είδηση για τις «απλωτές» του Γιωργάκη, την Κυριακή που καίγονταν τα δάση γύρω από την Αθήνα, κυκλοφορεί εδώ και δύο μέρες στο Ίντερνετ, το ΠΑΣΟΚ απάντησε στις «κατηγορίες» μέσα από το επίσημο blog του ;). Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ απεστάλη και δημοσιεύεται αυτούσια από το

troktiko (δεν βάζω link γιατί δεν το χρειάζονται... έχουν ρομποτάκια αυτοί ;)):
«Περίεργες πισώπλατες επιθέσεις δέχεται ο Παπανδρέου
Περίεργες επιθέσεις δέχεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου αλλά για θέματα που είναι είτε αστεία είτε μπορούν να διαψευστούν εύκολα (ΣΣ. Και γιατί δεν τα διαψεύδουν ρε παλικάρια παρά βάζουν εσάς τους ταλιμπάν παπαγάλους να τα διαψεύδετε;). Στην αρχή ήταν το κανόε ότι χάθηκε κάπου στο πέλαγο ,μετά τον δάγκωσε σκύλος και τώρα κολυμπούσε στο διακοφτό την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα.
Είναι πασιφανές ότι όλα αυτά δεν μπορεί να συμβούν ούτε σε μια...4ετια πόσο μάλλον σε έναν μήνα (ΣΣ Με τον Γιωργάκη μην είστε τόσο σίγουροι :))). Σημασία έχει ότι κάποιοι κάνουν την δουλειά και πετάνε πληροφορίες και όποιος τσιμπήσει (ΣΣ. Ενώ εσείς πετάτε στοιχεία και όποιος τσιμπήσει).
Άλλωστε από το ΠΑΣΟΚ λένε (ΣΣ. Το «λένε» είναι λάθος... «μας είπανε να πούμε» είναι το σωστό... αναλφάβητοι :)) ότι αν είναι ένα γεγονός αληθινό δεν έχουν πρόβλημα να το πούνε (ΣΣ. Προς το παρόν όμως κάνουν τις πάπιες... ούτε το επιβεβαιώνουν ούτε το διαψεύδουν). Και αν χανόταν με το κανόε δεν είναι και για να πέσει η ...κυβέρνηση. Σιγά το πρόβλημα...»
Όλα τα λεφτά βέβαια είναι η τελευταία φράση:

«ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...»

Έλα ντε! Και εμείς αυτό λέμε :))

Βέβαια η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην προηγούμενη «περίεργη πισώπλατη επίθεση» που δέχθηκε ο Γιωργάκης από σκύλο στη Ρόδο ήταν λίγο πιο έντονη καθώς είχε κληθεί το βαρύ πυροβολικό ;), η Καρακλιούμη, να την διαψεύσει κατηγορηματικά...

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΛΛΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ...


ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ :)