15 Σεπτεμβρίου 2009

«Σάββα τα προσωπικά σου λάθη μας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά... λογικό λοιπόν να μας ταλαιπωρήσεις μερικές μέρες ακόμα»

Επειδή ο Τσιτουρίδης έχει πρόβλημα να κατανοήσει τα αυτονόητα και μας λέει ότι από το 2007 έως σήμερα ήταν φρόνιμο παιδί, ας του το κάνουμε πιο λιανά:

Συνέντευξη Καραμανλή στη ΔΕΘ:
«ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΥΡΓΙΩΤΗ ( REAL NEWS ): Κύριε Πρόεδρε, να επιμείνω λίγο. Βουλευτές, αλλά και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις - μία δημοσιεύουμε και εμείς σήμερα - το 80% περίπου της κοινής γνώμης, ζητούν να μη συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια, γενικά όσοι απασχόλησαν για θέματα σκανδαλολογίας τη κοινή γνώμη. Είπατε ότι έχετε πάρει τις αποφάσεις σας. Να σας ρωτήσω λοιπόν με ποια κριτήρια τις πήρατε αυτές τις αποφάσεις. Και να σας υπενθυμίσω ότι το 2004 είχατε θέσει το εξής κριτήριο: Και με την υποψία, είχατε πει σε συνέντευξή σας, μόνο θα τίθενται εκτός. Είχατε χρησιμοποιήσει και βαριά λέξη τότε. ‘’Κρεμάλα’’.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Τα κριτήρια είναι δεδομένα. Απεικονίζουν, αντικατοπτρίζουν τη συνολική συμπεριφορά του κάθε στελέχους. Και με αυτά τα κριτήρια θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Εν πάση περιπτώσει, περιμένετε λίγες μέρες
Αντί λοιπόν να αναρωτηθεί τι σημαίνει «συνολική συμπεριφορά» είχε στο μυαλό του έξω από το Βελλίδειο την προηγούμενη μέρα να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και να λέει: «θα τα πούμε στο Κιλκίς στις 4 Οκτωβρίου».

Οι Γερμανοί λένε η έπαρση έρχεται ακριβώς πριν την πτώση και αυτό ταιριάζει στον Σάββα Τσιτουρίδη.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ» ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ... ΔΗΛ. 5 ΧΡΟΝΙΑ.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει έχει πρόβλημα...

Και επειδή ανέφερε ότι στήριξε τον Καραμανλή από το 1997 (όντως τότε ήταν ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του) και για 13 χρόνια...

ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (όπου η δική μου «κατηγορία» είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν να φάνε χρήματα κάτω από τη μύτη του και με την υπογραφή του και -άσχετα αν δεν το κατάφεραν- δεν είναι δυνατόν να είσαι υπουργός και να μην παίρνεις χαμπάρι για το τι σου στήνουν) Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 1999.

Άρα φίλε Σάββα μην έχεις παράπονο από τον Καραμανλή...

Απεναντίας αυτός πρέπει να έχει παράπονο από σένα μιας και 3 φορές καταχράστηκες και δεν φάνηκες αντάξιος της εμπιστοσύνης.

Τα προσωπικά σου λάθη μας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά...
λογικό λοιπόν να μας ταλαιπωρήσεις μερικές μέρες ακόμα

ΥΓ. Πάντως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και όχι τίποτε άλλο αλλά έδωσε το δικαίωμα σε ΠΑΣΟΚους να λένε ότι έχει κάτι να πει... επειδή φυσικά είναι σίγουρο ότι δεν έχει τίποτα να πει, θα βγούνε και θα λένε ότι τον πίεσαν και του έκλεισαν το στόμα... Το να πάει χθες στη Ριγίλλης και να κάνεις δηλώσεις στους ίδιους νταβατζήδες για τους οποίους κατηγορεί τον Καραμανλή δείχνει και το IQ του... ούτε οι Κατίνες στις μεσημεριανές εκπομπές δεν κάνουν έτσι και ας τ' αφήσει αυτά ότι πρέπει να προστατεύσει την ηθική του απέναντι στους γονείς του και τα παιδιά του... ξέρουμε καλά τη σόι ηθική δίδαξε στο γιό του το 2004...