24 Σεπτεμβρίου 2009

Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ: «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ»

Το πολιτικό του γραφείο στην Περαία, στην οδό Ανθέων 25, εγκαινίασε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαλαμάτης. Περισσότεροι από πεντακόσιοι φίλοι του έδωσαν το παρών, συνομίλησαν μαζί του και εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα του.

Στη σύντομη ομιλία του, παρουσία του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή, δημοτικών και νομαρχιακών συμβούλων, ο Δ. Γαλαμάτης μίλησε για «δύσκολο αγώνα που διεξάγεται υπό αντίξοες συνθήκες». «Αυτός ο αγώνας έγινε δύσκολος από παραλείψεις, από λάθη, από εσφαλμένες συμπεριφορές ανθρώπων της παράταξής μας», υπογράμμισε, «και οι συνθήκες είναι αντίξοες γιατί στο δικό μας αγώνα, στον αγώνα του Καραμανλή, έχουμε να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένα συμφέροντα που μας πολεμούν».

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ δείχνει ότι η πολιτική που βασίζεται σε αρχές, αξίες και ιδανικά έχει υποστηρικτές, έχει ακροατήριο, έχει ανθρώπους που θέλουν να μπουν μπροστά για να επαναφέρουν την πολιτική στη βάση των αρχών, των αξιών, ιδιαίτερα σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια που ζούμε. Η παρουσία σας εδώ δείχνει ότι το αίτημα για να αλλάξουμε πράγματα στον τόπο μας είναι πιο ισχυρό παρά ποτέ» είπε. Τόνισε ότι κινούμενοι όπως ο Κώστας Καραμανλής, με γνώμονα την αλήθεια και το εθνικό συμφέρον, θα έρθει η ανατροπή και η νίκη στις 4 Οκτωβρίου, ώστε «να ξαναβρούμε την ψυχή μας σαν παράταξη και να δοθεί η ευκαιρία σε νέους, άφθαρτους ανθρώπους να πάνε μπροστά την Ελλάδα».

Αναφερόμενος στην προσωπική του πολιτική διαδρομή, ο Δ. Γαλαμάτης είπε: «Δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω ποτέ αβανταδόρους. Γιατί πιστεύω ότι τα γνωστά συστήματα και οι μηχανισμοί που τελικά έβλαψαν την παράταξη, τα έχουν ανάγκη οι μέτριοι, οι ετερόφωτοι, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θα πει δουλειά. Τα έχουν ανάγκη εκείνοι που τελικά στους μηχανισμούς αυτούς χρωστούν την επιτυχία τους και εκεί επιστρέφουν ανταλλάγματα: στους λίγους, στην κλίκα και στο μηχανισμό. Δεν επιστρέφουν την επιτυχία στους καθημερινούς ανθρώπους που στηρίζουν τα οράματα, τις προσπάθειες και τους αγώνες. Αυτούς τους πολιτικούς που μπήκαν στην πολιτική για να κερδίσουν, δεν τους πιστεύω, δεν τους φοβάμαι. Η δική μου δύναμη, η ακλόνητη, η ισχυρή, είστε σεις», κατέληξε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Γαλαμάτης θα επισκεφθεί στις 02.00 τα ξημερώματα την ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας. Από τις 09.00 θα περιοδεύσει στο δήμο Θέρμης, επισκεπτόμενος δημόσιες υπηρεσίες, τα ΙΕΚ και την αγορά, ενώ ακολούθως θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Νέα Ραιδεστό, Νέο Ρύσιο, Τριάδι και Ταγαράδες. Στις 18.00 θα περιοδεύσει σε Βραχιά, Κύμινα και Νέα Μάλγαρα.

Στις 19.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κέντρο Bon Chateau Ωραιοκάστρου.

Στις 20.30 θα μιλήσει στον Λαγκαδά, εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου (πάροδος Καλλιπολέως έναντι δημοτικής αγοράς).