25 Σεπτεμβρίου 2009

Δ.ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ: «ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ»

«Ο πολίτης απαιτεί σήμερα να ακούσει ξεκάθαρα την αλήθεια: ότι ο αγώνας για μια Ελλάδα που κοιτάει μπροστά, που αισιοδοξεί για το μέλλον των παιδιών της δεν σταματά. Είναι ένας αγώνας δύσκολος κι εντατικός. Είναι ένας αγώνας που μας εμπνέει και μας ενώνει».

Αυτό ανέφερε ο υπ. βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Γαλαμάτης, μιλώντας στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στον Λαγκαδά.

Επισήμανε ότι «τα δύσκολα προβλήματα δεν έχουν εύκολες λύσεις. Ξεκάθαρες κουβέντες: Ζούμε ώρες ευθύνης, ώρες μεγάλων αποφάσεων. Τα εθνικά μας ζητήματα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και η οικονομία της χώρας δέχεται μεγάλες πιέσεις. Απαιτείται συστράτευση, συσπείρωση και μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Για το μέλλον των παιδιών μας και το συμφέρον του τόπου».

Όπως τόνισε: «μπήκα στην πολιτική για να αλλάξω πράγματα, να εργαστώ για να λύσω τα προβλήματα του τόπου μας, να έχω έντιμη και ισότιμη σχέση με τους πολίτες. Σε αυτές λοιπόν τις ώρες ευθύνης, ώρες μεγάλων αποφάσεων, δεσμεύομαι ότι βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για να πετύχουμε την ανατροπή. Δυστυχώς, μάθαμε να κυριαρχεί η γλώσσα του λαϊκισμού, το χάιδεμα, το χτύπημα στην πλάτη, να βαυκαλιζόμαστε πολλές φορές οι πολίτες με ωραίες κουβέντες προεκλογικά που διαψεύδονται μετά τις εκλογές. Θεωρώ πυξίδα για τους πολίτες και τους πολιτικούς την επιλογή του Κ. Καραμανλή να επιλέξει το δρόμο της αλήθειας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει από τις 09.00 το πρωί περιοδεία στο δήμο Μυγδονίας (Λητή, Δρυμό, Μελισσοχώρι), στις 17.00 στο δήμο Κορώνειας (Γερακαρού, Αγ. Βασίλειος, Αρδαμέρι, Λαγκαδίκια, Βασιλούδι), ενώ από τις 19.00 θα περιοδεύσει σε Πετροκέρασα, Αδάμ, Καλαμωτό, Σαρακήνα, Άγιο Χαράλαμπο και Ζαγκλιβέρι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει στις 12.00 ομιλία στο Ασβεστοχώρι (κέντρο Belle Air). Στις 16.30 στο Μουσείο Αθλητισμού θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών. Στις 20.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο συνεδριακό κέντρο Σίνδου (Κέντρο Πολιτισμού Σίνδου).