22 Σεπτεμβρίου 2009

Τον πιο ανθέλληνα πρωθυπουργό ο Καρατζαφέρης τον θεωρεί...Εθνικό κεφάλαιο;

Επειδή όσοι παρακολουθούν τις αναρτήσεις μου, ξέρουν ότι πολλές φορές είμαι "εκτός γραμμής" Ν.Δ. και αντιδρώ στις επιθέσεις κατά του Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ, σήμερα ήρθε η στιγμή να τοποθετηθώ κι εγώ κατά του Καρατζαφέρη. Όχι κατά του ΛΑΟΣ, όχι κατά των απλών ανθρώπων, ψηφοφόρων που βρήκαν καταφύγιο στο κόμμα αυτό.

Με τη δήλωσή του ότι ο Σημίτης αποτελεί "Εθνικό κεφάλαιο" για τον τόπο, ο Καρατζαφέρης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΛΑΟΣ. Υπερβολικό θα πείτε, αλλά αληθινό. Διότι ο Καρατζαφέρης χαρακτήρισε ως "εθνικό κεφάλαιο" τον άνθρωπο που υπήρξε ο πιο ανθέλληνας πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την χώρα!

-τον άνθρωπο που ως πρωθυπουργός, μίσησε κάθε τι Ελληνικό.
-τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τα Ίμια, για το "ευχαριστώ" στους Αμερικανούς και την παράδοση του Οτσαλάν στους "φίλους" μας Τούρκους
-τον άνθρωπο που επί θητείας του, τα ΜΑΤ έδειραν μέχρι και 80χρονους συνταξιούχους
-που δεν παραβρέθηκε ούτε μια φορά σε παρέλαση Εθνικής Επετείου
-Τον άνθρωπο που είναι ο υπεύθυνος για τον νέο Εθνικό διχασμό των Ελλήνων, όταν υπάκουος στην θέληση του Ισραηλιτικού Συμβουλίου και στην κατά τ' άλλα συμβουλευτική κι όχι υποχρεωτική απόφαση της επιτροπής του Δαφέρμου, έθεσε θέμα ταυτοτήτων από το πουθενά.
-Τον άνθρωπο που δίχαζε τους Έλληνες μιλώντας με εκείνη την επαρχιώτικη προφορά για την "Δεξξξξιά", που θυμήθηκε τον αντιμοναρχισμό του στα 65 του, όντας βαπτισμένος από τον πρίγκιπα Νικόλαο το 1938 και έχοντας υπηρετήσει τη θητεία του στον Στρατιωτικό Οίκο του Βασιλιά Παύλου.
-Τον άνθρωπο που έγραψε βιβλίο τη 10ετία του '70 που καταφερόταν κατά κάθε τι ελληνικού, της παράδοσης και του πολιτισμού μας, και λυπάμαι που δεν θυμάμαι τον τίτλο του για να γίνουμε όλοι κοινωνοί του..."εθνικού κεφαλαίου" αυτού.

Με τέτοιες δηλώσεις ο Καρατζαφέρης θα απαξιώσει το κόμμα του πιο γρήγορα από όσο φαντάζεται.